vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Fuuu, jestem za wprowadzeniem zamordystycznej cenzury estetycznej. Zemdliło mnie jak cholera.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Porozciągana babeczka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fuuu, jestem za wprowadzeniem zamordystycznej cenzury estetycznej. Zemdliło mnie jak cholera.
Też jestem za taką cenzurą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli już ktoś "musi" takie "wspaniałości" wstawiać, to lepiej za pomocą linku...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Jeśli już ktoś "musi" takie "wspaniałości" wstawiać, to lepiej za pomocą linku...
Dzięki, b.dobry pomysł. Tak mnie zemdliło, że nie byłem w stanie wymyśleć żadnego sensownego i kulturnego wyjścia.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Podzielam odczucia, aczkolwiek pragnę zauważyć, że cierpienia i niedogodności jakie ta Pani przeżywa mogą mieć uzasadnienie w postaci właśnie tego zdjęcia, które może uratować zdrowie i życie tysiącom ludzi. Jedno zdjęcie warte tysiąca słów, lepsze niż kilkudniowe seminarium dietetyczne z zagrychą. Zdjęcie to inspiruje do refleksji, że może nie ma czegoś takiego jak trochę niechlujstwa i trochę rozwiązłości dietetycznej, wte, albo we wte, nie każdy musi biec 12 minut, ale może każdy może powinien wyglądać jakby taka możliwość była możliwa. krótsze normy odniesienia: https://pl.wikipedia.org/wiki/Test_Coopera
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Trochę brzydale, ale fury mają spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki jest też tytuł filmu "Na drodze fajne fury".
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo fajny. Zaraz pokażę żonie zasadę działania paska rozrządu, który nam tydzień temu strzelił, ale na szczęście mamy silnik bezkolizyjny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poglądowo - super.
|