Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE, WYSTĄPIENIA (Przeczytany 17646 razy)
|
RafałS
|
Psze nie czytać tego komentarza . Artykułowi nadać priorytet wyższy należy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Artykuł bardzo dobry, ale nie widzę w tej chwili nikogo na scenie politycznej kto by chciał, a co dopiero mógł wdrożyć przynajmniej część tych postulatów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I całe szczęście, bo co to za szczęśliwość by nastała! A tak, jest przynajmniej śmiesznie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie chcę rewolucji, wojny i innych tego typu dziwactw, gdy tylko moja Babcia schodziła na te tematy kończyła ze łzami w oczach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic dziwnego.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Artykuł bardzo dobry, ale nie widzę w tej chwili nikogo na scenie politycznej kto by chciał, a co dopiero mógł wdrożyć przynajmniej część tych postulatów. Blackend nie ''malkonteńć", tylko "pomożecie"........
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Artykuł jest świetny. Niestety nie uda się z tego wdrożyć nic, lub prawie nic. Chamo-szympans pociągnięty umiejętnie za swoje wielkie pasje - pieniądze, władza, moda i reszta pierdołów, robi wiele by premiować czynności destruktywne. Taka z grzechu pierworodnego ułomność i pęd do skrobania sobie marchewek. Na Ziemię znajdzie się zastępstwo jakby co... Rafał, dziękuję. Ktoś powiedział, że "marzenie to początek rzeczywistości". A może tak wszyscy uruchomimy kreatory, nic to nie kosztuje, nawet 1% ....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Blackend nie ''malkonteńć", tylko "pomożecie"........ Oczywiście, masz moje poparcie.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Blackend ... W końcu jest na co liczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Prędzej czy później dopadnie każdego.
|
|