JTKirk
Go
|
czasami mam wrażenie, że nie nadążam za waszym tokiem myślenia
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
łoki-toki, więc częstotliwość trza znaleźć, bo inaczej ciemny las.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Kolega kiedyś powiedział, że szczególnie po nabiale i jajkach wzmaga mu się bardzo aktywność.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
czasami mam wrażenie, że nie nadążam za waszym tokiem myślenia I jeszcze tak dopiszę. no na razie nie wymusza a czy się to zmieni - nie wiem...
Wymusza! Poczytaj go jeszcze raz ... . ..., gdzie "go"=własny organizm
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
czasami mam wrażenie, że nie nadążam za waszym tokiem myślenia Jeśli tylko czasami, to masz luz. Ja stale nie kumię o co kaman... A najzabawniejsze jest to, że i tak odpisuję, a oni to kumią!
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
częstotliwości nie te...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
grzeczność Stopniowanie: uprzejmość - mową grzeczność - mową i uczynkiem posłuszeństwo - myślą, mową i uczynkiem Ale nie będę się upierał.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A grzeszność jak zakwalifikować? Bo to tak łatwo jakoś idzie zgrzeszyć... Taka dla przykładu "formuła wszysko na pe"...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
IMHO
Grzeszność występuje gdy wyobraźnia nie nadąża za świadomością
więc występuje zjawisko potrzeby doświadczenia na własnej skórze
by wyobraźnia się rozwinęła, świadomość przy okazji też.
IMHO
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo jeszcze trzeba rozróżniać szczegół od ogółu i zgrabnie balansować wyobraźnią między nimi, to się nie grzeszy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i jak oddzielić wyobraźnię od świadomości? Tu już moja grzeczna wyobraźnia wyobraźnią nie grzeszy. A już oddzielić niedualną Świadomość Świadomą Samej Siebie od Niewyobrażalnie Wyobrażonej Wyobraźni, kosmos!
|
|
|
|
|
|
|
|
|