dantar66
Go
|
Zobaczymy, przede mną jeszcze póltora roku, natomiast teraz i tak muszę znaleć nianię i już
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zobaczymy, przede mną jeszcze póltora roku, natomiast teraz i tak muszę znaleć nianię i już u Życzę trafnego wyboru ! Oby nie jakaś zołza,co dzieciom się nie da trochę ubrudzić ,bo dzieci się muszą troszkę "wysmarować" ,przynajmniej buzię,rączki i ubranka wtedy są szczęśliwe
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Dodam,że robisz z mlecznych jakieś herezje. Weź się zastanów kobieto nad tym co napisałaś w swojej książce.I nie dziw się ,że ktoś jej konstruktywnie nie skrytykował.Bo się nie da. Oczywiście są ludzie,którzy są nią zauroczeni,ale to są tacy co twierdzą że zero to bardzo mała liczba,tak mała ,że mniejszej nie ma.A znajdzie się tu i ówdzie paru takich "myślicieli" nieuków.
Jeden „nieuk” zadał „Laureatowi wielu Olimpiad Matematycznych” 14 pytań. Pytania te okazały się za trudne dla „Laureata”. Na razie „Laureat” nie odpowiedział na żadne z nich. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=492.160 http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=492.180
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Podobnie jak z tym zerem.Nie da się niektórym wytłumaczyć ,że zero to zero i nic ponad to.
1. Elmo, pomyliłaś wątek. To powinno być tu: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=492.180 2. Kogo masz na myśli ("Nie da się niektórym wytłumaczyć ,że zero to zero i nic ponad to.")? - bo jak mnie to proszę o cytat.
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Nie jestem widać rozumiana
Bo nie jesteś logiczna .
|
|
|
|
|
|
|
adax
Go
|
Hej jakbyście znaleźli swój wątek to proszę przenieście tam tę jałową polemikę. I znów nieśmiertelne pytanie gdzie jest sumienie forum (Toan) ? czy tylko potrafi polemizować z niepoprawnymi? a co z funkcją admina?
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Czy można podawać małemu dziecku 9mcy codziennie żółtko z masłem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hej jakbyście znaleźli swój wątek to proszę przenieście tam tę jałową polemikę. I znów nieśmiertelne pytanie gdzie jest sumienie forum (Toan) ? czy tylko potrafi polemizować z niepoprawnymi? a co z funkcją admina?
No właśnie! Prewencja. To jest sumienie Forum. Wystarczy teraz żeby ktoś wydał książkę o "pasieniu dzieci", a natychmiast stałby się współodpowiedzialny za ich wykarmienie. Było płodzić, to teraz- samodzielnie- należy cyca małemu/ej w dziób wsadzić i wtedy swobodnie czytać co Matka i Ojciec przed poczęciem wiedzieć powinni, a nie "rżnąć głupa" i podchody robić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A Tomasz Kwaśniewski nie wydał przypadkiem małego kompendium,cieniutka książka z "małym" Optymalnym (prawdopodobnie Krzysiem) na okładce . W Poznaniu ją widziałem ,ale mogę się mylić, trochę czasu minęło.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Radziu rozumiem ze ty byles na poczatku swiadomym tata i pewnie w tamtych czasach wlasnie ten chlebek z margaryna dawales!Bo sie nad tym szczegolnie nie zastanawiales! Teraz jak juz swoje przezyles to mozesz ....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Nic o tym mi nie wiadomo. Admin moze potwierdzic?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radziu rozumiem ze ty byles na poczatku swiadomym tata i pewnie w tamtych czasach wlasnie ten chlebek z margaryna dawales!Bo sie nad tym szczegolnie nie zastanawiales! Teraz jak juz swoje przezyles to mozesz .... Syn urodziła moja Kobieta w dniu własnych Urodzin, córkę w cztery dni przed moimi Urodzinami. Przypadek? 5 lat- w sumie- karmione piersią. Przypadek? Oboje nieuki. Jak ojciec. Przypadek?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Tomasz Kwaśniewski nie wydał przypadkiem małego kompendium,cieniutka książka z "małym" Optymalnym (prawdopodobnie Krzysiem) na okładce . W Poznaniu ją widziałem ,ale mogę się mylić, trochę czasu minęło. Chyba masz na myśli "Krótką instrukcje obsługi człowieka" wydana dla Polonii amerykańskiej - która twierdziła, że nie ma czasu na czytanie grubych książek.... http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=79
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Krótką instrukcje obsługi człowieka" A dziecko na okładce, bo to "dziecinnie proste".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A Tomasz Kwaśniewski nie wydał przypadkiem małego kompendium,cieniutka książka z "małym" Optymalnym (prawdopodobnie Krzysiem) na okładce . W Poznaniu ją widziałem ,ale mogę się mylić, trochę czasu minęło. Chyba masz na myśli "Krótką instrukcje obsługi człowieka" wydana dla Polonii amerykańskiej - która twierdziła, że nie ma czasu na czytanie grubych książek.... http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=79O to może być to , tylko ta okładka mnie zmyliła mea culpa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radziu rozumiem ze ty byles na poczatku swiadomym tata i pewnie w tamtych czasach wlasnie ten chlebek z margaryna dawales!Bo sie nad tym szczegolnie nie zastanawiales! Teraz jak juz swoje przezyles to mozesz .... Popełniałem i popełniam szereg błędów ( ale tylko w ten sposób jestem w stanie się porządnie czegoś pożytecznego nauczyć). Natomiast margaryny dobrowolnie do pyska nie włożyłem nigdy, tak! Nigdy!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja mała od 7 miesiąca zjada niemal codziennie, teraz to nawet dwa-trzy i żyje.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Moja mała od 7 miesiąca zjada niemal codziennie, teraz to nawet dwa-trzy i żyje. mój Młody przepada za mięskiem i masłem jedzonym łyżką
|
|
|
|
|
|
|
|