michal23l
Go
|
A te placki serowe dobre są? Da sie je zjeść?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, dla opty-malnych lepszy chleb ze smalcem, placki serowojajeczne, to tylko dla tych, co o dobrostan dbają. Ponoć paskudne w smaku są, no ale co się dla zdrowia nie robi!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Żony nie masz? Niektóre żony wymagają wprawdzie wspomagania pani od robienia jajecznicy, no ale... No,wtedy taka zona nazywa sie zona optymalna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej osobliwość...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja kiedyś lubiłem, ale na ŻO szybko się dąży do maksymalnego upraszczania potraw. No chyba, że ma się żonę. Ja jem zwykle jajecznicę, żółtka sadzone na maśle, z masłem, a w ciepłej porze roku na surowo ze śmietanką i miodem. Mnie się nic nie nudzi, tak sobie myślę, może sobie odsapnij ze dwa tygodnie od jajek, zatęsknisz, zasmakują znowu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Osobistość nawet. Jak królowa anglosaska, co to na nic jej nie pozwalają... Bo za reprezentację robi!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja kiedyś lubiłem... Mnie się nic nie nudzi, tak sobie myślę, może sobie odsapnij ze dwa tygodnie od jajek, zatęsknisz, zasmakują znowu. Mnie smakują tylko na ciepło...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja kiedyś lubiłem... Mnie się nic nie nudzi, tak sobie myślę, może sobie odsapnij ze dwa tygodnie od jajek, zatęsknisz, zasmakują znowu. Mnie smakują tylko na ciepło... Wiadomo!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja kiedyś lubiłem... Mnie się nic nie nudzi, tak sobie myślę, może sobie odsapnij ze dwa tygodnie od jajek, zatęsknisz, zasmakują znowu. Mnie smakują tylko na ciepło... Wiadomo! Ale smalec skapuje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No chyba, że ma się żonę. To podstawa ŻO, bez żony ani ruszt.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Taką "pracę" jak się ma to trzeba szanować... No pewnie, toteż Karol chyba się nigdy nie doczeka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja kiedyś lubiłem... Mnie się nic nie nudzi, tak sobie myślę, może sobie odsapnij ze dwa tygodnie od jajek, zatęsknisz, zasmakują znowu. Mnie smakują tylko na ciepło... Wiadomo! Ale smalec skapuje... Ja się nie martwię, jak mi trochę szmalu skapnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No chyba, że ma się żonę. To podstawa ŻO, bez żony ani ruszt. Jak sama nazwa mówi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No chyba, że ma się żonę. To podstawa ŻO, bez żony ani ruszt. A ten Wasz Młodszak, to garnie się do kuchni?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, fajnego Teścia dla syna!