Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wątpię A humanizmu nie tylko w mainstreamowym leczeniu człowieka jest coraz mniej i mniej. Nie tylko w leczeniu, bo i w narażaniu go na chorowanie. Dziki świat, czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale referat! Tylko co to za pozycje w literaturze "tamże" bez podania strony?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie wychodzi, że bardziej czytane, bo to na gadane referat ma same krótkie punkty z zagadnieniami o których się chce powiedzieć, aby w trakcie z głowy nie uleciało, co się chciało przekazać. Czyli w przypadku Reni: 1. co to jest humanizm 2. co to jest zdrowie 3. część wspólna pierwszego i drugiego ... n-ty. eutanazja. n+1 - czy są jakieś pytania? Koniec. Dlatego mnie to wygląda na referat pod publikację bardziej niż pod publikę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie wychodzi, że bardziej czytane, bo to na gadane referat ma same krótkie punkty z zagadnieniami o których się chce powiedzieć, aby w trakcie z głowy nie uleciało, co się chciało przekazać. Czyli w przypadku Reni: 1. co to jest humanizm 2. co to jest zdrowie 3. część wspólna pierwszego i drugiego ... n-ty. eutanazja. n+1 - czy są jakieś pytania? Koniec. Dlatego mnie to wygląda na referat pod publikację bardziej niż pod publikę... A mnie bardziej na moszczenie, skoro (w) zdrowy świat eutanazję zaprasza(my). Czas ze staruszką po lesie, który dostąpił wszak boskich zaszczytów (nie istnieje ), ... poganiać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto tam dojdzie za doktorantką...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Publikacja z poważnym tytułem. Od razu widać, że autorce jest bliski na sercu pokój na świecie. Empatia i komunia do tego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie wychodzi, że bardziej czytane, bo to na gadane referat ma same krótkie punkty z zagadnieniami o których się chce powiedzieć, aby w trakcie z głowy nie uleciało, co się chciało przekazać. Czyli w przypadku Reni: 1. co to jest humanizm 2. co to jest zdrowie 3. część wspólna pierwszego i drugiego ... n-ty. eutanazja. n+1 - czy są jakieś pytania? Koniec. Dlatego mnie to wygląda na referat pod publikację bardziej niż pod publikę... Zgadłeś. To będzie publikacja referatów z Seminarium Humanistycznego. To jest na razie wersja robocza.
|
|
|
|
|
|
|
|