Autor
|
Wtek: Pra, pra, pra... dzieje. (Przeczytany 210689 razy)
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Uciekinier z epoki . A u mnie już popadywuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W wojsku jedli więcej warzyw i owoców plus więcej ruchu zażywali.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A rozumiem, przez to zawyżali średnią życia, szczególnie po każdej bitwie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja w wojsku przytyłem 15 kg .To był trudny czas z punktu intelektualnego .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórym wojsko służy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie nie chcieli wziąć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mnie wzięli bo akcyzy i podatków nie płaciłem ,taki był obowiązek jak dziś podatek.A ludziska narzekają
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niektórym wojsko służy... Uważam że nikomu ,ale to tylko dla chorych ,można się realizować i bardziej chorować ,ale kto to odróżnia ,oj za dużo napisałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Uważam że nikomu ,ale to tylko dla chorych ,można się realizować i bardziej chorować ,ale kto to odróżnia ,oj za dużo napisałem czyli Trepem byłeś Nie mów, że politycznym.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Uważam że nikomu ,ale to tylko dla chorych ,można się realizować i bardziej chorować ,ale kto to odróżnia ,oj za dużo napisałem czyli Trepem byłeś Nie mów, że politycznym. Ja Ci dam trepem ,wtedy każdy mógł zostać ,ale nawet mieszkanie inne przywileje nie miały szans .A ty pewnie w zomo byłeś?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Chodzi nieraz ze mną na basen były zomowiec, po 15 latach był na emeryturze. Ale chyba ktoś go przetrącił, bo na rękę kuleje. Zomowiec? koledzy ze mnie by chyba sieczkę zrobili Znałem jednego kolesia, nie mógł wejść do żadnej kawiarni, baru, piwiarni - zakaz wstępu od klientów . Mógł jedynie oglądać telewizor w domu .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|