Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 253541 razy)
|
MariuszM
Go
|
Ja jako jej pracodawca proponuje owej pani,aby w zwiazku z nic nie robieniem oddala pieniadze kt sobie przywlaszczyla z nudow Nie, pieniądze powinni oddać wszyscy pozostali nic nie robiący, pozostający w ukryciu (czyt. polscy parlamentarzyści). Przecież Bieńkowska jasno mówi, że jej się to nie podoba. Masz dziwna zalete rozcienczania odpowiedzialnosci i rownania wszystkich do jednego poziomu Konkretny przgpadek ,konkretna kara ament Skoro ta praca tak jej ciazyla8 lat ,mogla zrezygnowac wczesniej. Pewnie czekala no slonce peru aka tchorz Donaldinio
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ooo prowadzaca TVN sie zmienila. I juz zaczyna sie deprecjonowanie nowego Prezydenta RP vide sylwetka Dudy vs "Litwina" agent-animacja sylwetki. Takie proste manipulacje ,a jakie skuteczne ehhh :/ Odebrac koncesje?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie mógł usłyszeć oficjalnego ogłoszenia wyników, bo braciszek zabronił w czasie procesji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Całkowicie zrozumiałe, bo jakże tak dziękczynienie zakłócać oczywistą oczywistością.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Biedni platformersi i pisuary macie przechlapane Szczaw kontra zrodla termalne
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Biedni platformersi i pisuary macie przechlapane Szczaw kontra zrodla termalne A bo jak nie czarny to bialy musi byc A mozna byc ponadto po prostu @ dzisiaj imc Niesiolowski malo nie eksplodowal ze zlosci u tow Olejnikowej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
hehe, dobra dyskusja, pożyjemy, zobaczymy... Zasadniczo przyjmuję do wiadomości, że rząd Pis był super, a ja jestem bezrozumnym lemingiem, towarzyszem, i utajonym ruskim agentem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ogladalem,pokoj bez klamek i okien moge zasponsorowac nawet nalezy sie za zaslugi
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Calkiem mozliwe,ze nie rozumisz o co kaman chodzilo w tym glosowaniu,podobnie jak admin.... Przeciez Prezydent nic nie moze,procz godnego reprezentowania Polski i Polakow. To nie 20 lecie miedzywojenne
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Calkiem mozliwe,ze nie rozumisz o co kaman chodzilo w tym glosowaniu,podobnie jak admin.... Przeciez Prezydent nic nie moze,procz godnego reprezentowania Polski i Polakow. To nie 20 lecie miedzywojenne Niestety rozumiem, bo pamiętam jak demoralizująca była współpraca pomiędzy prezydentem Kaczorem a premierem Tuskiem. W końcu, to przecież Tusk z Putinem ma krew na rękach, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nigdy nie mow nigdy....Ty widze wiesz lepiej,zgadlem,prawda? Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Pamietasz gen. Sikorskiego i katastrofe na Giblartarze?Co lo 50 latach mowia o niej historycy? Poza tym tak zadanym pytaniem ustawiasz sie na rowni z tymi ,kt od lat 200 dzieli Polakow.D Tusk na pewno ma na rekach biede milionow ludzi mira,zbycha,nowaka,pendolino,sowe etc !!!!!!! Ament i Dobranoc wyborco PO co Ci to bylo Tusk powinien siedziec w UE? I siedzi
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
P. S Co moze laczyc oba zdarzenia? Wolna silna Polska?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Nigdy nie mow nigdy....Ty widze wiesz lepiej,zgadlem,prawda? Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Pamietasz gen. Sikorskiego i katastrofe na Giblartarze?Co lo 50 latach mowia o niej historycy? Poza tym tak zadanym pytaniem ustawiasz sie na rowni z tymi ,kt od lat 200 dzieli Polakow.D Tusk na pewno ma na rekach biede milionow ludzi mira,zbycha,nowaka,pendolino,sowe etc !!!!!!! Ament i Dobranoc wyborco PO co Ci to bylo Tusk powinien siedziec w UE? I siedzi Dobra ostatni raz się odezwę, bo "lubię" ten temat. Ja też nie posiadam informacji, posiadam tylko własny, zdrowy, chłopski rozum. Tusk prawdopodobnie ma na sumieniu o wiele więcej, i grubiej, po to się idzie w Polsce do polityki. Miętkim palcem nie jest robiony. A teza, że ma krew na rękach, nie została wymyślona przez 'lemingów', tylko chyba kogo innego? I na dzień dzisiejszy właśnie ten 'kto inny', razem z tym który od 200 lat dzieli Polaków, dzieli Polaków. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobra ostatni raz się odezwę, I słusznie, bo MariuszM zachowuje się jak egzaltowana dewota spod krzyża pałacowego ziejąc nienawiścią do każdego, kto śmie inne zdanie mieć... Był zamach i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pół miliona głosów zdecydowało. I dobrze, bo platformersom się należało. Może się zdążą ogarnąć do jesieni.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Miejmy nadzieje, ze nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Miejmy nadzieje, ze nie Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|