Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 253590 razy)
|
MariuszM
Go
|
Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... To co dajesz z siebie wraca do ciebie. Dlatego Ty wyjedziesz do Swiss jak na prWdziwego Polaka przystalo. oraz Nie wkladaj mi do ust czegos ,czego nie powiedzialem. Manku dalej nie potrafisz rozumiec podobnie jak Tomek,ze zwisaja mnie lemingi,platfusy oraz pisuary.Zwisaja mi wszyscy,kt niszcza Polske gospodarczo,kukturowo i spolecznie! "Tusk prawdopodobnie ma na sumieniu o wiele więcej, i grubiej, po to się idzie w Polsce do polityki." Powaznie po to??? Dlatego jest jak jest.... Czyli z 3 na 5 prezydentow RP ma szrame w postaci Bolo,Alek,Litwin o takie polskie walcili my To jest ta wolnosc?! Dlatego slowa J. Pilsudskiego sa nadal aktualne " Lecz zwycięstwa nad agenturami nie odnieśliśmy wcale. Agentury, jak jakieś przekleństwo idą dalej bok w bok i krok w krok."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Miejmy nadzieje, ze nie Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie. No tak, ale ta zlodziejska szajka najlepiej jakby znikla calkiem z zycia publicznego, a tu widze Miro znowu zaczyna brylowac w rezimowkach, Protasiewicza tez juz zaczynaja promowac. Jeszcze chwila i wroci Nowak i paru innych "uczciwych"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Powiedzmy, ze widze roznice miedzy niektorymi i nawet jezeli nie darze sympatia to widze roznice miedzy takim Nowakiem a np Cymanskim. Ustroj jest jaki jest, wiec mozna dzialac jedynie w jego ramach ale takie wieczne narzekanie to moze dac jakas depreche albo i raka tylko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie, pojawil sie Kukiz z lomem i juz cos tam kawalek odlupal. Widzialem nawet wczoraj takie meme, z mlotkiem i kawalkiem rozlupanego betonowego slupa z logiem PeO
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... To co dajesz z siebie wraca do ciebie. Dlatego Ty wyjedziesz do Swiss jak na prWdziwego Polaka przystalo. oraz Nie wkladaj mi do ust czegos ,czego nie powiedzialem. Aleś mi dowalił, aleś mi dowalił! Ulżyło Ci chociaż troszkę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, pojawil sie Kukiz z lomem i juz cos tam kawalek odlupal. Widzialem nawet wczoraj takie meme, z mlotkiem i kawalkiem rozlupanego betonowego slupa z logiem PeO Próżne nadzieje, klika lokalna zastąpi klikę polityczną, a w zasadzie nie zastąpi, bo i tak kandydaci będą raczej z namaszczenia partyjnego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie nadzieje a nie defetyzm i zwatpienie Chyba, ze za tym ponuractwem i czarnowidztwem stoi nadzieja, ze lepiej sie milo zaskoczyc niz powtornie rozczarowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... To co dajesz z siebie wraca do ciebie. Dlatego Ty wyjedziesz do Swiss jak na prWdziwego Polaka przystalo. oraz Nie wkladaj mi do ust czegos ,czego nie powiedzialem. Aleś mi dowalił, aleś mi dowalił! Ulżyło Ci chociaż troszkę? A tobie? Mowie jak jest Mariusz M Zachowujesz sie jak dziewica,co chcialaby,ale boi sie.....
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"... No popa,na Palikota nie glosowalem kolejna skucha! Ty nie udajesz,Ty naprawde nie rozumisz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tomku mówi, że mu to rybka... Mariusz na to,wie nie wczuwaj sie tak mocno...!!! + pomodor
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"... No popa,na Palikota nie glosowalem kolejna skucha! Ty nie udajesz,Ty naprawde nie rozumisz. No racja! Czekam w takim razie na wytyczne...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"... No popa,na Palikota nie glosowalem kolejna skucha! Ty nie udajesz,Ty naprawde nie rozumisz. No racja! Czekam w takim razie na wytyczne... Pomylies mnie z OSBO OSO Ja gram w innej lidze,nizinnej,na kwadracie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw ten pogląd nie jest odosobniony ałtorytet - "młodzi zagłosowali na komedianta"prezes NBP. Marek Belka http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/komorowski-na-czele-po-to-glupi-pomysl,545697.htmlgdybyście to zrobili przez głosowanie na ustabilizowane lewicowe i prawicowe partie opozycyjne, a nie głosując na komedianta - stwierdził szef NBP. Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony w prozni.... i dobrze mnie z tym Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... Pomyślał, że wszystko jest tak proste jak w książkach Doktora. A tak nie jest. Trzeba było zainwestować w speca od manipulacji. Manipulację można przebić tylko silniejszą manipulacją. Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie. Jeszcze chwila i wroci Nowak i paru innych "uczciwych" Nowak, jest w Brukseli za Dobre pieniądze, więc wątpliwe. Bieńkowska "już nie chce do Sejmu i do Senatu, bo... nic tam nie robi" http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/elzbieta-bienkowska-nie-wracam-do-sejmu-bo-nic-tam-nie-robie_610918.htmlprzypominam : Problemem demokracji nie jest kogo wybierze lud – bo zawsze wygra oszust, który łatwowierną i prostą większość skusi socjalem. Problemem demokracji jest to, że większość ma prawo głosu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"... Ale Kukiz nie chce budowac partii i struktur, tylko ruch obywatelski, hallo wake uo neo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Spoczko, jak się chce, to nawet z czyszczącego kominy, można awansować na prezydenta Unii. Trzeba tylko mieć predyspozycje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|