Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 253532 razy)
|
Zyon
|
Ale udowadnia, ze zdanie ponizej jest prawdziwe. Sila prezciez jej nie wcielili. Sa ludzie, ktorzy biora swoja prace w parlamencie na serio.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A guzik, bo woli fotel ginekologiczny, niż maszynkę do głosowania. Rzuciłbym tu "żarcik" światopoglądowy, ale nie chcę kobiety obrazić i atmosfery podgrzewać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za starzy na ganianie dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A guzik, bo woli fotel ginekologiczny, niż maszynkę do głosowania. Rzuciłbym tu "żarcik" światopoglądowy, ale nie chcę kobiety obrazić i atmosfery podgrzewać. Dawaj
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz to mnie z głowy wyleciało, ale Blackend ma rację niestety i nie ważne kto będzie przy korycie, bo układ jest ten sam. Bardzo smutne i nierokujące dobrze na przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Do tego potrzebny człowiek rozumny. Koło zamknięte patologiczna czynność umysłu , bo ....... W podręcznikach do marketingu politycznego zakłada się, że większość ludzi mało rozumie i łatwo ich zmanipulować. poseł PO Sonik powiedział między innymi: „Platforma zachowuje się jak wieloryb, który wpłynął z oceanu do zatoki i nie bardzo wie, jak wrócić. Po ośmiu latach ludzie nie chcą już wyłącznie marketingu politycznego http://www4.rp.pl/article/20150531/OPINION/305319897facet ma rację, marketing powinien działać góra 4-5 mc-y - to fenomen ( z pkt widzenia manipulanta ) wg mnie, problemem jest nie tyle co dupokracja ( bo to nawet działa gdzieniegdzie - jako tako - Szwajcaria, Holandia , Skandynawia ) - ale problemem wszechobecna patologiczna czynność umysłu - pozwalająca na całkowitą sterowalność . Mam wrażenie , że dyskusja schodzi na złe tory. Maniek , Mariusz - to jest wszystko jedno , czy pis , sris , kukis , peło. Polityka to sztuka zdobywania władzy i utrzymywania jej. Narzędziem do tego jesteście Wy . I to od was zależy jak dalece dacie zmanipulować . Widać, udaje się Co zrobić, ażeby tę chorobę ( niedoczynność umysłu ) pozbawić pazurów, zmniejszyć intensywność , aby nie była tak powszechna ? Tu jest klucz .
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja zmanipulowany??? Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ja zmanipulowany??? Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa. pewnie jeszcze jakieś 20-30% społeczeństwa głosujących na PIS
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kontynuując problem patologicznej czynności umysłu ... i manipulacji . żeby sprzedać w Polsce jakiś produkt np spodnie czy buty, przedsiębiorca musi zrobić wszystko , aby klient nie dowiedział się, że jest to wyprodukowane w Polsce . Z takim czymś spotkałem się jedynie w Rosji i na Ukrainie Nie winić nam tego biznesmena ( ten chce dobrze - zyski ) , ale tę chorobę trapiącą naszych obywateli . http://firma.pb.pl/4163896,35696,polskie-marki-brzmia-obco
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Diogenes, manipulacja manipulacją, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna. Marsze smoleńskie i pisowscy eksperci naciągający fakty też. Można nawet stwierdzić, że pierwszym i głównym promotorem "bula WSI" był Kaczyński i jego partia. Przecież gdyby nie on, ani Tusk, ani Komorowski w życiu by nic nie wygrał.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna. A jaka tam współczesna jak to było dziesięć lat temu, to dla nastolatków zamierzchła przeszłość jest.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Jeden zamiata pod dywan, to inny promuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O budowaniu swojej marki decyduje przedsiębiorca na podstawie zimnej kalkulacji, a nie urzędas z Ministerstwa Gospodarki. Zlikwidować ten nikomu niepotrzebny urząd jak i wiele innych urzędów, zmniejszyć dzięki temu podatki i pozostawić prywaciarzom pieniądze na budowanie własnej marki. Że też urzędasy mają najwięcej do powiedzenia u kogo ma konsument kupować i co ma robić z SWOIMI pieniędzmi prywaciarz.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Diogenes, manipulacja manipulacją, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna.
Rządy PO PSL to obecne czasy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja zmanipulowany??? Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa. Urwal panowie, co wy odpier...niczacie, z powodu polityki skakac do gardel? Dlaczego Mariusz usuniety?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja zmanipulowany??? Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa. Urwal panowie, co wy odpier...niczacie, z powodu polityki skakac do gardel? Dlaczego Mariusz usuniety? Potknął się o coś chyba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|