|
Dasna
Go
|
Problem w tym, że dziś ona może się ożenić, a on wyjść za mąż... Mnie to nie przeszkadza, bo szczęście osobiste ma różny wymiar, często niepojęty. Tak, Nieważna płeć, ważne uczucie. Już starożytni to wiedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet wcześniej. U zwierząt homoseksualizm (lub związki jednopłciowe nie oparte na seksie) też istnieje. Nie wiem czemu ta skłonność utrzymuje się w gnomach... Może na wszelki wypadek.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dopóki nikt mi nigdzie nie gmera, to tez mi to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nadwrażliwość na łachotki?
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Problem w tym, że dziś ona może się ożenić, a on wyjść za mąż... Mnie to nie przeszkadza, bo szczęście osobiste ma różny wymiar, często niepojęty. Jak na razie to ony nie mogą popełnić małżeństwa. W kraju nad Wisłą oczywiście. Ich szczęście pod ich kołderkami. Ale niech nie indoktrynują mojego dziecka przekazem genderowym. na marginesie:żadne imperium, żadna cywilizacja nie upadła jeszcze bez wcześniejszej autodegrengolady
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak Sodoma i Gomora...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
No chociażby. Ale też nieco bliższe nam cywilizacyjnie i kulturowo Imperium Rzymskie, Bizancjum, Francja przedrobespierowska, Rosja Carska, Cesarstwo Austowęgierskie i parę jeszcze innych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co ma do tego homoseksualizm?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No że się nie mogli już dalej między sobą kocić.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A co ma do tego homoseksualizm? nie zgadniesz
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
albo powiem: nic, nic nie ma do tego.
Propagowanie zaś ma.I to jak ma. Jest taka dyscyplina socjocybernetyka. Tam szukaj. Albo zostań tu gdzie jesteś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podatność na propagowanie to właśnie cel cybernetyków społecznych.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Frekwencja kiepsko wygląda: 4,285714285714(285714)%
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wszystko przez gejów. Oraz cyklistów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, zaczynam się znać na polityce!
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Podatność na propagowanie to właśnie cel cybernetyków społecznych. Ło matko bosko! Tyle lat po bożym świecie chodzę i do dziś nie wiedziałem... niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi o Prześwietny!
|
|
|
|
|
|
|
|