Mirek
Go
|
Wszystko przez gejów. Całkiem wszystko? Ty też?
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Wszystko przez gejów. Oraz cyklistów. nie zapomnij o rudych i o żydach
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Kurczę, zaczynam się znać na polityce! Noo, jak holera, prawie ze mafister honoriz kałza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podatność na propagowanie to właśnie cel cybernetyków społecznych. Ło matko bosko! Tyle lat po bożym świecie chodzę i do dziś nie wiedziałem... niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi o Prześwietny! Jak to mówią: "całe źycie się uczysz i głupi umrzesz".
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No panowie teraz juz nie ma wyjscia, autorytety wskazuja droge: Na stronie Klubu Generałów Wojska Polskiego, ukazał się apel w którym dawni komunistyczni dygnitarze zachęcają do głosowania w II turze na Bronisława Komorowskiego.
Generał Puchała (planista stanu wojennego, autor paszkwili pod adresem pułkownika Kuklińskiego), generał Misztal (szef komunistycznego wywiadu wojskowego, który zwalczał opozycję demokratyczną), generał Użycki (członek WRON), generał Baryła (członek WRON, członek Politbiura KC PZPR, autor książki „W marksizmie-leninizmie nasza siła”), generał Nowak (zastępca generała Jaruzelskiego). Co łączy tych generałów? To, że zasiadają w Klubie Generałów WP, który poparł Bronisława Komorowskiego.
Seniorem Klubu, jest generał Teodor Kufel – wieloletni szef bezpieki wojskowej, absolwent kursów KGB w Moskwie w 1954 r., w czasach stalinowskich komendant wojewódzki MO w Poznaniu. http://parezja.pl/komunistyczni-generalowie-za-komorowskim/
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
A gdyby tak generałowie zaapelowali o przechodzenie przez jezdnię na zielonym świetle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sami swoi... Nie ma na kogo głosować...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A gdyby tak generałowie zaapelowali o przechodzenie przez jezdnię na zielonym świetle.
To slepemu by pomogli.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zenujac ta debata,kandydaci i dzienikarze poziom ponizej mulu. Skad na emerytury? podniesc podatki?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Maruda. Zaproś MariuszaM do Pałacu , przytul pana.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jednakowego smsa dostali.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Najważniejsze ze na którego nie zagłosujemy będzie coraz lepiej z jednym bardziej z drugim mniej ale lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mam jadzieje,ze na jutrzejszej debacie z Kukizem bedzie ciekawie. Ten Duda.to jakas cipka .Zla.obral strategie Miast na pytanke o Obamie i bratnich angolach odpalic. Niech prezydent mi przyppmnk,czy przeprosiny za polskie obozy koncen. z ust wysokiego funcjonariisza SB znaczy po naszemu FBI juz padly Polska w swiecie niz nie znaczy,chyba pan prezio sie zgodzi. Ukraina otrzyamala zdjecia z google maps od US w sprawie wyrzutni,a my "wielki" przyjaciel US nie doczekalismy sie zdjec ze Smolenska I ma koniec zart sytuacyjny wizy do staniw dla.Polakow. Obama ,nie dziekuje drzewko bozonarodzeniowe juz mam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam jadzieje,ze na jutrzejszej debacie z Kukizem bedzie ciekawie.
Przeciez nie bedzie tej debaty, przed chwila Kukiz mowil w RepublikaTV, ze sztab sie nie zgodzil, bo stawial zadania jakies, ze chce znac pytania etc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Mam jadzieje,ze na jutrzejszej debacie z Kukizem bedzie ciekawie.
Przeciez nie bedzie tej debaty, przed chwila Kukiz mowil w RepublikaTV, ze sztab sie nie zgodzil, bo stawial zadania jakies, ze chce znac pytania etc. No i dowiedzieli sie, ze na festynie bedzie goscil Sumlinski i MariuszM Kolonko i dzisiaj opublikowali, ze to Kukiz nie odpwiedzial na ich oferte
|
|
|
|
|
|
|
|