jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Może bardziej czerwony? A Cejrowski ich nie trawi.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mam jadzieje,ze na jutrzejszej debacie z Kukizem bedzie ciekawie.
Przeciez nie bedzie tej debaty, przed chwila Kukiz mowil w RepublikaTV, ze sztab sie nie zgodzil, bo stawial zadania jakies, ze chce znac pytania etc. w TVNenach,POLSATAach,TVP nic nie mowili
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wypalasz sobie oczy rezimowymi gadzinowkami?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
TV Trwam TV Stacje oglada,aby obraz sytuacji byl pelniejszy
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Mam te ksiazke Sumlinskiego "Niebezpieczne zwiazki Bronislawa Komorowskiego", wlos sie jezy na glowie. Autorytet pelna geba, nie dziwne, ze temu i owemu kiedys ktos cos wypominal. Troche wyjasnia "Masa" w wywiadzie i nie ukrywa, co to za ludzie. http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tylko-jedno-pragnienie-masy-wywiad/2c6kjwW czasie rządów Lecha Kaczyńskiego doszło do likwidacji WSI. Służb, do których "Pruszkowa" nawet nie chciał Pan porównywać. Mówił Pan: "przy nich to my byliśmy mafia trzepakowa".
Cała ta esbecja, ludzie z WSI...
Jakie mają dziś wpływy?
Nieograniczone. Tylko dziś nie latają jako wywiad, tylko jako biznesmeni. Kliki układowe, kolesiostwa, przyjaźnie zawarte w wojsku, na szkoleniach, wyjazdach. Z pełnym dostępem do służb, CBŚ, CBA. Dziś mówimy o nich "szara strefa", a w następnym dziesięcioleciu powiemy wprost: mafia.
Na czym polega ich siła?
Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym gównie od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy.
Grupa pruszkowska robiła niezłe interesy z WSI. Dlaczego nie zgodził się Pan zeznawać na ten temat?
Powiedziałem Mierzewskiemu wprost, że nie powiem ani słowa. Nie chcę z nimi zadzierać. Uwierzcie mi, żaden program świadka koronnego by mi nie pomógł.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wypowiedź Cezarego Gmyza o kulisach myśliwskiej pasji Bronisława Komorowskiego, strzelaniu do zwierząt na nęciskach, co ma przypominać bardziej egzekucję w rzeźni niż polowanie, dziwne znikających zdjęciach, tajemniczych kontaktach, oraz fakcie, że działacz opozycji, przetrzymywany w areszcie miał pozwolenie na broń w PRL-u. http://blogpress.pl/node/21119
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|