Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 252404 razy)
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i szczuplejszą pierwszą lady... To tez racja, z taka zapasiona rozwora nie wygladalo to dobrze. A tam przeca kucharz, dietetyk i silownia za darmo. Tylko siedziec i korzystac zamiast obzerac sie kielbasa mysliwska i bigosem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Kiełbasa myśliwska i bigos tak same z siebie nie tuczą, a jak się zachowa umiar, to nawet mogą być zdrowe... Z chlebem przaśnym* naturalnie. *oto tajemnica wiary.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Too close to call for now. A jeszcze nie ma największych miast i aglomeracji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kiełbasa myśliwska i bigos tak same z siebie nie tuczą, a jak się zachowa umiar, to nawet mogą być zdrowe... Z chlebem przaśnym* naturalnie. *oto tajemnica wiary. Mysliwska i bigos to byly wczoraj hashtagi na twitterze do lamania ciszy wyborczej bo wyniki juz byly znane ok 19 godziny Np byly informacje, ze "Podwawelska po 53 zl a Mysliwska po 47" albo "Budyn na bazarze zdrozeje do 53 zl a bigos tanieje do 47" W kazdym razie Michnik przestrzegal, zeby nie oddawac Polski gowniarzom i mowil, ze "Komorowski moze przegrac z Duda, tylko wtedy, jezeli pijany przejedzie na pasach zakonnice w ciazy"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
... Stopa życiowa skoczy biedakom dwukrotnie i to przy zmniejszeniu pensji budżetówie, a to już będzie wielki sukces! ... A propos - uchachałem się dzisiaj rano słysząc jak Dominika Wielowiejska pzypomniała, że budżetówka już chyba ze dwa lata nie ma waloryzowanych pensji. Może i jest źle, ale nie beznadziejne... - - to pararaza jednego z klasyków.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojej a czcigodny posel Szejnfeld zapytal retorycznie na twitterze jakiz to zawod nie mial podwyzek od kilkunastu czy dziesieciu lat. Oczywiscie chodzilo mu o "zawod" parlamentarzysty. Smutne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ojej a czcigodny posel Szejnfeld zapytal retorycznie na twitterze jakiz to zawod nie mial podwyzek od kilkunastu czy dziesieciu lat. Oczywiscie chodzilo mu o "zawod" parlamentarzysty. Smutne Nie ma się co martwić, przyjdą jowowcy, to se wyrównają z nawiązką...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Skoro wszyscy mieszkają tam gdzie Komorowski wygrał 60/40 to skąd jest ta WSIowa atmosfera na forum?
bo lekki wstrząs, ale co tam, wdroży się plan B i tyle; Jak by się społeczeństwo nie ustawiło, to i tak d..ę będzie miało z tyłu, a otwarte (niczym pisklęta) dzióbki z przodu...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Logika, psychologia, filozofia, filologia klasyczna, to przedmioty które tow. Jakub Berman stopniowo i skutecznie z kształcenia polskich elit usunął. Super, że chociaż na tak prymitywne numery nabieramy się tylko połowicznie.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
pożyjemy, zobaczymy, ten pan pewnie też wszedł w układ z POpaprańcami? http://wiadomosci.wp.pl/gid,12653590,gpage,4,img,12654627,kat,355,title,Piec-miesiecy-po-tragedii-pod-Smolenskiem,galeria.htmlcałe szczęście, że mamy na forum znawców logiki, psychologii, filozofii, i filologii klasycznej
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
... całe szczęście, że mamy na forum znawców logiki, psychologii, filozofii, i filologii klasycznej To dobra wiadomość. W dodatku w liczbie mnogiej. Dzięki takim ludziom będziemy mogli kiedyś pretendować do roli Środowiska Opiniotwórczego. Daj namiary na chociaż jednego.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
... całe szczęście, że mamy na forum znawców logiki, psychologii, filozofii, i filologii klasycznej To dobra wiadomość. W dodatku w liczbie mnogiej. Dzięki takim ludziom będziemy mogli kiedyś pretendować do roli Środowiska Opiniotwórczego. Daj namiary na chociaż jednego. ja, jak można wyczytać z moich poprzednich postów się do nich nie zaliczam, miałem oczywiście na myśli Ciebie i Zyona
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
... całe szczęście, że mamy na forum znawców logiki, psychologii, filozofii, i filologii klasycznej To dobra wiadomość. W dodatku w liczbie mnogiej. Dzięki takim ludziom będziemy mogli kiedyś pretendować do roli Środowiska Opiniotwórczego. Daj namiary na chociaż jednego. ja, jak można wyczytać z moich poprzednich postów się do nich nie zaliczam, miałem oczywiście na myśli Ciebie i Zyona To mnie wykreśl z tej listy. Jestem zbyt dużym niedoukiem. Wiem, jak wiele nie wiem. P.S. Argument ad personam jest żenujący.
|
|
|
|
|
|
|
|
|