administ
Go
|
Spoczko, jak się chce, to nawet z czyszczącego kominy, można awansować na prezydenta Unii. Trzeba tylko mieć predyspozycje. Ups! Zapomniałem dodać, że zależy w której lidze się gra!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Spoczko, jak się chce, to nawet z czyszczącego kominy, można awansować na prezydenta Unii. Trzeba tylko mieć predyspozycje. Ups! Zapomniałem dodać, że zależy w której lidze się gra! Z tego powodu,lezacych sie nie kopie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przepraszam, nie miałem i nie mam zamiaru nikogo urazić, tym co piszę, bo po co?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Tylko problem w tym, że nieważne kto rządzi, bo będzie dokładnie tak samo, bo tak jest w republikach bananowych. Tego nie wiem czy tak bedzie, bo nie wiem kto na jesien bedzie rzadzil. Jesli Kukizowi sie uda to bedzie ciekawie i nie mozna wykluczyc zadnej opcji. Jesli nie to banan 4ever. Im dalej w las tym trudniej wrocic, a droga prowadzaca do lasu nie jest juz tak dorodna jak byla 25 lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Republika bananowa - każdy kumaty (nie)ekonomista o tym wie, wystarczy popatrzeć na ogólnodostępne cyferki...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powaznie,przed chwila trabiles co innego.....
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Da ten Duda czy nie da da pa pa?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech daje, szybciej ta bananówa padnie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Co w tym dziwnego jak Duda sie ujawnił ze jest za Cracovia. Wklej z całej Małopolski.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i dzięki Dudzie wracamy do prawa naturalnego - tak bynajmniej twierdzi sekretarz kościelny. Tylko nie wszyscy, bo większość będzie miała odpuszczone, czyli to nie prawo, a bezprawie naturalne... Można mordować, cudzołożyć, kraść,... Idealnie dla głupków bez żadnej moralności, bo starczy się wyspowiadać... No chyba, że złapią...
|
|
|
|
|
|
|
|