Zyon
|
Oj defetyzm, oj oj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Da ten Duda czy nie da da pa pa? A to zależy, czy będzie dbał o Państwo Polskie, czy o tych co go wybrali... Stawiam na to drugie, bo zaraz następne igrzyska na Wiejską tym razem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj defetyzm, oj oj Nie, pamiętam, co było 10 lat temu, jak dzisiejsi wyborcy Dudy jeszcze w pampersy robiły... Ale przeżyjemy i to.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeszlosci nie ma, ani przyszlosci, jest tylko terazniejszosc. I tego sie trzymajmy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Poważnie? A to jakieś takie zwierzęce podejście do życia raczej... Panienki najłatwiej w ciążę tak zachodzą! Na szczęście mają teraz w sklepie z chemią spożywczą pigułkę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Działa w 100%, jeśli się ją weźmie zamiast...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oj defetyzm, oj oj Macierewicz,Niesiolowski ? pewnie agent "Alek"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A niby czym mam się pocieszyć, skoro jest mi dokładnie obojętne, kto rządzi tą republiką bananową?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj defetyzm, oj oj Macierewicz,Niesiolowski ? pewnie agent "Alek" U! Inaczej myśli pewnie, a jak inaczej myśli, to znaczy, że wróg, a jak wróg, to otoczyć i wykończyć... Prymitywizm stosunków społecznych górą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale co to jest w stosunku do tego co obiecał w kampanii wyborczej? Teraz będzie drożej...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oj defetyzm, oj oj Macierewicz,Niesiolowski ? pewnie agent "Alek" U! Inaczej myśli pewnie, a jak inaczej myśli, to znaczy, że wróg, a jak wróg, to otoczyć i wykończyć... Prymitywizm stosunków społecznych górą. nazwisko zobiwiazuje
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale co to jest w stosunku do tego co obieca³ w kampanii wyborczej? Teraz bêdzie dro¿ej... nawet Bienkowska przebili za nic robienie 11mln,a Duda da da obywatelom,ale tylko obywwtelom polskim! $ wroca do panstwa tak czy siak,a nie na konta w Swiss.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A niby czym mam się pocieszyć, skoro jest mi dokładnie obojętne, kto rządzi tą republiką bananową? Jakby bylo ci tak obojetne to bys sie nie staral tego tak ostentacyjnie podkreslac zeby kazdy zauwazyl
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Zbyt pochopne wnioski, a do samodzielnego myślenia teksty typu "kluchy z olejem" raczej nie zmuszą i tak niektórych... Ale próbować zawsze można.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Byc moze, choc kto wie...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie, aż tak źle chyba nie będzie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Juz odczuwam pierwsze pozytywne efekty dzialan nowego prezydenta Dudy. Niesamowity looz w pracy,a pieniazki kap kap na konto Jajka mam po 60gr,a byly po 80 gr Dziekuje prezydencie elekcie Duda
|
|
|
|
|
|
|
|