RafałS
|
Ok, jedynie piramidów warto nie stawiać obok reszty posągów gdyż funkcje ich innego charakteru były.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ok, choć same kele Sfinksa postawiły.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krotko mowiac na razie sytuacja wyglada tak: wiesniactwo, buractwo, przasnosc, zasciankowosc czyli boczek, smietana, jaja, ser erudycja, elokwencja, elitarnosc, elegancja czyli osmiorniczki, bawole policzki, kawior, szampan za 1500
Czy mogę wybrać ten pierwszy zestaw? A do picia mineralna gazowana, schłodzona z cytrynką za 4zł . Ale ten pierwszy to taki pisiorski troche
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Mnie tam pasuje...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
hehe no bo dzisiaj to jakos sie pozmienialo troche, pis to juz nie obciach, dzis peo to obciach, czytaliscie wczoraj ten "list wkurzonego wyborcy PO"? No wczoraj odpytywali platformersow z tego w tivi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A to już nie na moją głowę... Moja ma inne problemy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och jej a GieWu miala wreczyc Bronkowi nagrode dla "czlowieka Roku 2014", laudacje mial wyglosic sam szef Europy, Donek, klaskac mieli Holand, Wajda, Olbrychski......a teraz taka cisza... ojej ksiazke mam w pdf jakby co
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pdf platny
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja mam darmowy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
pozyczyles na wieczne nie oddanie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, rozdawali na pewnej stronie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
pozyczyles na wieczne nie oddanie Mam parę zaj.... w ten sposób książek z bibliotek różnych miast Polski.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Korwin ma słabość do kart, cybernetyczny mózg zasilany glukozą z rozdwojeniem, a może nawet roztrojeniem jaźni, więc spoczko, na pewno obejmuje całość...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo dostaje rozstroju...
|
|