Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 254108 razy)
|
|
administ
Go
|
To nie powód, aby tu robił do mnie osobiste wycieczki. Ostrzegałem... Wywaliłem ten jego post, ale na pejsbooku pewnie zamieści, więc nic straconego.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.
Większe bezrobocie większe długi jeszcze więcej państwa jeszcze więcej ograniczeń itd..
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale może nowa miotła będzie inaczej zamiatać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To nie powód, aby tu robił do mnie osobiste wycieczki. Ostrzegałem... Wywaliłem ten jego post, ale na pejsbooku pewnie zamieści, więc nic straconego. Dzizas jak dzieci , a takie narzedzie jak ozdrowiencza zupka bananowa na tydzien to po co jest, he? Panie admin, chyba jakies szkolenie musze zrobic adminuje juz ponad 12 lat, ale wywalilem niewiele osob, za do bananowy bacik jest akuratna kara. Skasowanie konta to skasowanie histori i wszystkiego, nie mogliscie sobie na prv wyjasnic paru spraw?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.
Większe bezrobocie większe długi jeszcze więcej państwa jeszcze więcej ograniczeń itd.. Strach ma wielkie oczy Postępując tak samo, czyli wybierając tego/tych samych, nie można się spodziewać innych rezultatów. Równia pochyła zatem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie dziękuję. Mi szkoda, nieraz zdarzylo mi sie poprztykac z kumplem, ale podobno kto sie lubi ten sie czubi. Z gavro czy mariuszem tez nieraz mialem sciny......kolejnego ubylo, bes sesu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Trudno ocenić, nie widziałem tego posta...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Większe bezrobocie większe długi jeszcze więcej państwa jeszcze więcej ograniczeń itd.. Jasne, zgadzam się, z tym, że ja za rządy PO dziękuję Kaczorowi, i mam do tego prawo, bo kiedyś na niego głosowałem. Oszukał mnie strasznie. A MariuszM sobie poradzi, faktem jest, że trochę przeginał, zaczął być mocno radykalny. Może wstąpi do PIS-u, i tam będzie budował IV RP
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trudno ocenić, nie widziałem tego posta... Moim zdaniem nie bylo za co
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No jak nie było? Przecież prosiłem...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Ostatnio rzadko pojawiałem się na forum, ale zwracałem uwagę na posty Mariusza. Wylewał w nich jakieś swoje jakieś żale na otaczającą go rzeczywistość. Może ŻO nie przyniosło mu oczekiwanych zmian w życiu i dlatego te osobiste wycieczki?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Trudno ocenić, nie widziałem tego posta... Moim zdaniem nie bylo za co Był obraźliwy post pod adresem Admina.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mariusz ma taki tryb i tyle. Każdy ma jakiegoś bzika. Wierzę Ci, Zyon, rozumiem też Tomasza, ale Mariusza szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Da sobie radę...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Mariusz ma taki tryb i tyle. Każdy ma jakiegoś bzika. Wierzę Ci, Zyon, rozumiem też Tomasza, ale Mariusza szkoda... Zgadzam się, szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Adminie, gdyby Mariusz schował dumę do kieszeni, zrozumiał nadużycie i poprosił Cię o możliwość powrotu na Forum (i gdybyś go zrozumiał ) to moja prośba, rozpatrz przychylnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie takie cuda na tym Forum się zdarzały, a mnie nie chodzi o przeprosiny, bo nic mnie nie obraziło, ale o zupełnie coś innego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
kontynuując problem patologicznej czynności umysłu ... i manipulacji . żeby sprzedać w Polsce jakiś produkt np spodnie czy buty, przedsiębiorca musi zrobić wszystko , aby klient nie dowiedział się, że jest to wyprodukowane w Polsce . Z takim czymś spotkałem się jedynie w Rosji i na Ukrainie Nie winić nam tego biznesmena ( ten chce dobrze - zyski ) , ale tę chorobę trapiącą naszych obywateli . http://firma.pb.pl/4163896,35696,polskie-marki-brzmia-obcoMnie polskie wyroby przyciągają. Wolę 100 razy polskie ciuchy niż "Made in China or Taiwan". Sprzęt AGD też wolę polski, bo z częściami i naprawami latwiej. Męża też wybrałam Polaka, bo dogadać się idzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|