Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 253565 razy)
|
|
Blackend
|
....dlatego tez chill przestal zagladac na forko.
To jest wymówka, chyba że ktoś traktuje to forum tylko jako arenę polityczną, to wtedy jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Dziwie, ze tak sie to skonczylo, admin mantrowal swoje polityczne pesymizmy co denerwowalo Mariusza pelnego checi....dlatego tez chill przestal zagladac na forko.
Zyon, ostatnio Cię nie poznaję, jakbyś tracił polot... "Dobrymi chęciami, piekło ubrakowane".
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
"wybrukowane"
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
chill 33 lata, to wiek w którym raczej już nie jest się naiwniakiem życiowym, a jeśli, to już nic nie pomoże... Jeden wprawdzie dał się ukrzyżować w tym wieku, ale to wyjątek potwierdzający...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
piekło ubrakowane A to ciekawa koncepcja jest, znaczy, że Wallenrodyzm i "wiem, że przykre i niekonstruktywnie, ale muszę wygarnąć bo taka ma misja" nawet w piekle się przejadło. Gdzieś przeczytałem, "zasada, że musi być gorzej by było lepiej w dietetyce dostatecznie się już skompromitowała", a w polityce to nie wiem, pewnie ktoś aikido (z tym, że zaczepne) uprawia znaczy pchaj, żeby pociągnąć, ciągnij, żeby pchnąć. Zawsze "zabawne" jest to, że oczywiście (piję do polityki), kogo by nie zapytać, to jest panem sytuacji i o trzy ruchy wyprzedza przeciwników, a że wszyscy zainteresowani pensje, diety, odprawy i emerytury biorą, to pewnie faktycznie wyprzedzają, o trzy ruchy, ale podatników.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
33 lata, to wiek w którym raczej już nie jest się naiwniakiem życiowym „Jeśli się nie odmienicie i nie staniecie jak dzieci, nie wejdziecie do królestwa niebieskiego”. W zasadzie z tego świata się schodzi z dwóch powodów, "przepracował i zaliczył" całą karmę (lekcję) zaplanowaną w kontrakcie lub trwale utracił w danym wcieleniu dziecięcy polot, więc refurbishing i apiać by było konstruktywnie. Radosne i inspirujące rzeczy piszę, by nie było wątpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zawały serca przechodzi się w miarę bezpiecznie dopiero po sześćdziesiątce, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co za wspaniały sondaż przedwyborczy podają od rana! Platforma na trzecim miejscu za kukizowcami! Kukiz jednak partii nie tworzy, czyli para w rurkę...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
"obiecanki-cacanki, a głupiemu radość" https://www.youtube.com/watch?v=Jf9RclDX36cdopóty, dopóki będą w polityce kaczyński, tusk, i święty kościól, nic dobrego, ani mądrego u nas nie powstanie. Tylko walka. Coś w stylu "dobrych chęci" MariuszaM. Kto nie z nami, ten przeciwko nam, debil i zdrajca. Niestety.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie tam to jego pisanie nie przeszkadzało, bo to nawet fajnie się czyta te naiwności polityczne, ale jak wyjeżdża z tekstami nie do zaakceptowania dla mnie - chyba uprzedzałem wyraźnie ...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Co za wspaniały sondaż przedwyborczy. 10 % bal maskowy sytych przebierańców .platformiane szczury chyba na dniach zaczną opuszczać tonący okręt . Szalupa płynie ile nowych stanowisk będzie , ile kontraktów , umowy nie do rozwiązania - jest jeszcze parę miesięcy na ustawienie się .
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
ile nowych stanowisk będzie , ile kontraktów , umowy nie do rozwiązania - jest jeszcze parę miesięcy na ustawienie się .
tak będzie, skur...yny
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
na L4 niech idą, żona Hoffmanna w KGHM dwa lata była na zwolnieniu, na pensji 6 tysięcy. Po prostu PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
HAHA, jakie przyjemne komentarze pod artykułem