Autor
|
Wtek: W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty? (Przeczytany 253511 razy)
|
Sandman80
Go
|
Mimo "bulu" POfanatyków .
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Mimo "bulu" POfanatyków .
źle, zgodnie z linią partii trzeba pisać "ruskich pachołków"
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
"kondominium niemiecko-rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym" o to to, zapomniał jeszcze dodać, że jedynym, heroicznym obrońcą polskości jest Watykan
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Co za wspaniały sondaż przedwyborczy podają od rana! Platforma na trzecim miejscu za kukizowcami! Kukiz jednak partii nie tworzy, czyli para w rurkę... Bo i nie mial zadnej partii tworzyc ... Mial tworzyc jakis ruch skupiacy antysystemowcow i to realizuje.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Kukiz wychodzi na niepoważnego grajka" powiedziała poważna pani poseł żrąc w najlepsze sałatki na sali sejmowej.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tapani jest zawsze śmiertelnie poważna.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niech jeszcze się z powrotem pokażą Fotygi, Brudzińskie, Macierewicze i znowu PO ma wygraną w kieszeni nie robiąc nic.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Niech jeszcze się z powrotem pokażą Fotygi, Brudzińskie, Macierewicze i znowu PO ma wygraną w kieszeni nie robiąc nic. Pewnie, po co graja, i udaja, niech znow pokaza prawdziwa twarz... Juz niedlugo, na jesieni Polska bedzie ich
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niezależnie, która opcja tam będzie i tak nie ma to większego znaczenia - jedni i drudzy to socjaliści tylko że czi po '89 chodzą do kościoła.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niezależnie, która opcja tam będzie i tak nie ma to większego znaczenia - jedni i drudzy to socjaliści tylko że czi po '89 chodzą do kościoła. Przedtem też chodzili tylko po kryjomu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Według jednej z depesz ujawnionych przez Wikileaks, Ryszard Petru – lider ruchu NowoczesnaPL – był w 2009 r. nieformalnym doradcą premiera Donalda Tuska. Niedawno wspierał Bronisława Komorowskiego, dziś twierdzi, że „wkurza go to, co dzieje się w Polsce
Może doradzał inaczej, a oni nie słuchali?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale czi, czy ci, czy tamci? dobra, powiem ci Blackend o co jest ta gra . Chodzi o zachowanie dotychczasowego status quo . Nas ta gra nie dotyczy . My jesteśmy tylko bezmyślnym narzędziem w ich rękach. Nowa wersja Palikota ( Kukiz dla bogatych ) + PO + SLD chcą osiągnąć razem taki wynik , aby zablokować rozliczenia po ew przegranych wyborach. Pewnie jeszcze się to uda ZSL owi ( kto wygra wybory ? nasz koalicjant - powiadają ) .. zakładam że urzędnicy , rady nadzorcze i rodziny ich się zmobilizują jak zwykle . Jakieś 8 proc przebierańców z szalupy ratunkowej Petru, Peło 15 -20 proc. , Czerwoni 5-6 proc i może ZSL . Wtedy mają nadzieję powstrzymać koalicję Kukiza dla biednych (jako przystawkę do skonsumowania) z psiorami . Maniek dla nas to wsio ryba , tobie i mi nic się nie zmieni , chyba że '' nerwa '' dostaniesz . Nie przyjdą po nas w nocy czy nad ranem , oni będą rozliczać się miedzy sobą, jakiś karolaków , wojewódzkich , lisów czy innych funkcjonariuszy. Naszych blionów też nie wydadzą, spoko, to tylko gra między nimi . Już obiecano 100 mln i po 3 mieszkania , dostałeś ? No i teraz nic nie dostaniesz
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Status quo nie do utrzymania. To grono kolapsuje. Nie nauczyli się niczego po przegranych obu turach (bo po wygranych kilka razy w poprzednich wyborach, innych wniosków niż ten, że są boscy nie wyciągali). Próbują poprawiać taktykę z poziomu "sierżanta w okopach". To już nie zadziała. Brak doktryny pociąga za sobą brak strategii.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Maniek dla nas to wsio ryba , tobie i mi nic się nie zmieni , chyba że '' nerwa '' dostaniesz . Nie przyjdą po nas w nocy czy nad ranem , oni będą rozliczać się miedzy sobą, jakiś karolaków , wojewódzkich , lisów czy innych funkcjonariuszy. Naszych blionów też nie wydadzą, spoko, to tylko gra między nimi . Już obiecano 100 mln i po 3 mieszkania , dostałeś ? No i teraz nic nie dostaniesz Żebyś się nie zdziwił... Ja chciałbym żyć w mądrym i dostatnim kraju, a nie wśród toczącego się z mordy jadu, rozliczania jakichś karolaków, wojewódzkich, niesłusznych aresztowań tysięcy ludzi, aresztów wydobywczych i rządów macierewicza, kleru i rydzyka. Przypomnij sobie konferencje psychopaty Ziobry. Prześledź historię chociażby aresztowanych lekarzy, którymi się chełpił na konferencjach ten ćwok. Po długich aresztach, sądy ich uniewinniały z powodu braku dowodów. A jak sobie z Kaczorem ustalali zatrzymanie Blidy. Majstersztyk. Takich historii są tysiące. To właśnie są ludzie mający krew na rękach, a nie jakiś tusk posądzany przez nich o zamach. A o sposobach działania CBA, wypowiadali się już przesłuchiwani świadkowie. Popatrz na zajadłe gęby uczestników Marszów Smoleńskich. "JAROSŁAW, POLSKĘ ZBAW" Byłeś, widziałeś, słyszałeś? Skojarzenie może być tylko jedno. Ja nie chcę takiego państwa. Nie chcę żyć w państwie rządzonym przez psychopatów i starych kawalerów bez konta.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
ps. A tuskowi mam za złe tylko to, że odpuścił tym sku...lom, ze zwykłej politycznej kalkulacji. Lepiej było mieć straszaka Kaczyńskiego na wolności, niż postawić jego i jego bandytów przed Trybunałem Stanu i wtrącić do lochu. I na jesieni to się na nim i jego ugrupowaniu zemści. I bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|