RafałS
|
A go Rafał coś o tym mówił. I o cięciu bloków kamiennych laserem. O maszynie była dawno książeczka napisana. Z cięciem laserem się tobie chyba skleiło cuś, chyba że przypomnisz. Jeśli zaś nie będzie to możliwe - wcale nie zdziwię się.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I na tym właśnie polega mądrość tekstów Kwaśniewskiego - każdy znajdzie w nich to, na co zasłżył.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak - Kwaśniewski też o tej maszynie napomknął.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
najkorzystniej jest spożywać około 0,8 g węglowodanów na 1 kg wagi ciała/dobę [/size] Znaczy według "formuły 30g" każdy waży 24kg! Mój link podkreśla podroby, można kliknąć. Wykazuję czujność matematyczną:30 / 0.8 = 37.5 37.5 * 0.8 = 30 Akurat Hanniego w cięcie węglowodanów bezopam i ętania bym nie wrabiał bo to znany zjadacz miodu jest.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Mógłbym też zacytować, że im niższy człowiek tym ma większą wartość biologiczną, więc 140cm jest OK, więc 37.5kgnmc też, ale to już tylko retorycznie bo to nie mój zakres.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A go Rafał coś o tym mówił. I o cięciu bloków kamiennych laserem. O maszynie była dawno książeczka napisana. Z cięciem laserem się tobie chyba skleiło cuś, chyba że przypomnisz. Jeśli zaś nie będzie to możliwe - wcale nie zdziwię się. Skleiłem sobie celowo. Nie ma to jak potrollować kapkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, to woda, tak kapala sobie pod katem 90 stopni i wydrazyla.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
No ze szlauchu przecie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dawniej pewnie ta instalacja inną konfigurację przestrzenną miała. Wygasły wulkan to taka niewinna górka tylko, jeśli się nie wie, że płynna skała wylatała.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
najkorzystniej jest spożywać około 0,8 g węglowodanów na 1 kg wagi ciała/dobę [/size] Znaczy według "formuły 30g" każdy waży 24kg! Mój link podkreśla podroby, można kliknąć. Wykazuję czujność matematyczną:30 / 0.8 = 37.5 37.5 * 0.8 = 30 Akurat Hanniego w cięcie węglowodanów bezopam i ętania bym nie wrabiał bo to znany zjadacz miodu jest. I słusznie bo miód krzepi i jest zdrowy, nawet bardzo długo zdrowy: http://www.crazynauka.pl/miod-sie-nie-psuje/
|
|
|
|
|
|
|
|