Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to psy a nie my...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
świetny gitarzysta, w grze na instrumencie mój niedościgniony wzorzec. golił ostro i ćpał ( jak wszyscy wybitni artyście z tą hemoglobiną to chodzi jeszcze o przyswajalność żelaza , można jeść produkty z żelazem i co z tego, jak przelatuje , - jak również inne choroby , polipy , guzy mają w menu Fe .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Żelazo ? a ile na dzień?, i w czym ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W kwestii żelaza, to co Gavro poleca zupełnie mi wystarcza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
świetny gitarzysta, w grze na instrumencie mój niedościgniony wzorzec. golił ostro i ćpał ( jak wszyscy wybitni artyście z tą hemoglobiną to chodzi jeszcze o przyswajalność żelaza , można jeść produkty z żelazem i co z tego, jak przelatuje , - jak również inne choroby , polipy , guzy mają w menu Fe . Np. tu jest nt żelaza i hemoglobiny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
świetny gitarzysta, w grze na instrumencie mój niedościgniony wzorzec. golił ostro i ćpał ( jak wszyscy wybitni artyście z tą hemoglobiną to chodzi jeszcze o przyswajalność żelaza , można jeść produkty z żelazem i co z tego, jak przelatuje , - jak również inne choroby , polipy , guzy mają w menu Fe . Np. tu jest nt żelaza i hemoglobiny. Link "się" nie wkleił - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=672 .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale lekko i z ostrożna... Bo nie ma trenera...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobry trener, to połowa sukcesu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze że Teresa ten link Doktora podała , bo ja już na złom jechałem po szynę kolejową .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak po szynę, to trzeba brać od razu dwie, bo nie wiadomo którędy to pendolino będzie jeździć...
|
|
|
|
|
|
|
|