Strony: [1] 2 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dopalacze, dużo, rzeczowo i na temat, lekarz toksykolog. (Przeczytany 40030 razy)
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A że się nie zaćpają na śmierć! Zaraz problem dopalaczy by znikł na zawsze. I jeszcze za reanimację takich trzeba z budżetu dokładać!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A że temat ważny to link zapasowy: http://s12.postimg.org/93d5h7mp7/dopalacze_w_oczach_lekarza.jpg @Admin W artykule, rzeczowo jest omówiona strona psychologia, można to także przeczytać bo warto, by odnosić do innych głupich owczych pędów. Kto nigdy nie był pijany, (w stanie po spożyciu), niech pierwszy rzuci kamieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Proponuje dodatkowy podatek na walkę z dopalaczami ,to zacny cel ,może na resocjalizacje jeszcze starczy ,a jak nie, to pomożemy
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A psycholog to co ? święty pewnie jak ksiądz ,co za militaryzowane państwo .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Klasyfikujesz się do komentatorów, którzy komentują artykuł bez jego przeczytania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak przeczytałem tylko dwa trzy zdania ,szkoda mi czasu i energii .Czekam na taki artykuł od Ciebie co o zdrowych napiszą ,jak im pomóc by mogli na chorych robić
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i słusznie, same banały, tam żadnego psychologa nie czytałem, tam wypowiada się facet, który podaje odtrutki na kaca. Pracują nad tym, ażeby szybciej odtrutkę stworzyć, aniżeli konkurencja dopalacze. Podobnie leczy się cukrzycę, najpierw najedz się cukru na maxa, i nie martw się, bo jest duży postęp w konstruowaniu nowoczesnych leków.
moja diagnoza: patologiczny stan umysłu spowodowany jedzeniem z marketu, gdzie na półkach leżą choroby (być może także rodziców).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja lubię jedzenie z marketu, bo taniuśkie jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam wolę kupować w hurtowni, bo jeszcze taniej wychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ty wiesz co kupić w tym gąszczu. Ludzie są zagubieni, ba! oszukani.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co ma market czy hurtownia do tego? Jak sami nie potrafią zadbać o siebie, to nawet chów klatkowy im nie pomoże, bo kiedyś trzeba wyjść na wolność.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja kupuje u dobrodziejki , bo życiowo i wieś trzeba wspierać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale słoniny lepszej od Henia na pewno nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A co ma market czy hurtownia do tego?
jak to co? jak się nie wie, trudniej znaleźć to co trzeba i bierze się wszystko na wszelki wypadek . Kiedyś robiłem zakupy 2 godziny, wszystkie półki się objeżdżało. Tera jest sprint. Znajoma półka ze śmietanami i serem, i z drugiej strony masło. Razem 2-3minuty!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co ma market czy hurtownia do tego? Jak sami nie potrafią zadbać o siebie, to nawet chów klatkowy im nie pomoże, bo kiedyś trzeba wyjść na wolność. Ale gdyby Ministerstwo Zdrowia i IŻiŻ wiedzieli i powiedzieli co jest zdrowe, to już ludzie by nie błądzili ani nie biegali za najtańszym badziewiem. Szukaliby zdrowego (przynajmniej większość)...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale tego nie zrobią i należy to przyjąć do wiadomości.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale gdyby Ministerstwo Zdrowia i IŻiŻ wiedzieli i powiedzieli co jest zdrowe, Przecież trąbią od wielu lat - 5*wio! Zapamiętać, zastosować i jest ok!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3 4
|
|
|