administ
Go
|
Córki na tych zdjęciach nie ma Dziwne, Renia zawsze mówi "córa", czyli powinno być: "Córy na tych zdjęciach nie ma..." Renia co jest?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
sprawa się komplikuje. Tabletki , alkohol. Tomasz - nie byłem. Drogą wykluczeń, renie znam ( wizerunek) , córka chyba jej ( bo podobna ) , prezio, i jeszcze inne ''gęby '' z widzenia - zostałeś Ty ( po krótkiej analizie) Córki na tych zdjęciach nie ma...(wiekszość czasu siedziała w pokoju i uczyła się) a ten "nasz Tomasz" na spotkaniu Oddziału to był chyba tylko ze 4 razy... a nie tak regularnie co miesiąc... zgadza się? Co miesiąc to tylko ja tam jestem (a właściwie do tej pory 2 razy w miesiącu). Teraz już tylko raz w miesiącu będziemy się spotykać i tylko w Wejherowie. Tak zadecydowały osoby, które przychodzą najczęściej. Uważają, że taki podział na dwa miasta tylko rozbija grupę. Kto chce to przyjedzie i do Wejherowa. A może ktoś inny stworzy grupę np. w Gdańsku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
sprawa się komplikuje. Tabletki , alkohol. Tomasz - nie byłem. Drogą wykluczeń, renie znam ( wizerunek) , córka chyba jej ( bo podobna ) , prezio, i jeszcze inne ''gęby '' z widzenia - zostałeś Ty ( po krótkiej analizie) Dlatego tak zdrowo wyglądasz Córki na tych zdjęciach nie ma...(wiekszość czasu siedziała w pokoju i uczyła się) a ten "nasz Tomasz" na spotkaniu Oddziału to był chyba tylko ze 4 razy... a nie tak regularnie co miesiąc... zgadza się? Co miesiąc to tylko ja tam jestem (a właściwie do tej pory 2 razy w miesiącu). Teraz już tylko raz w miesiącu będziemy się spotykać i tylko w Wejherowie. Tak zadecydowały osoby, które przychodzą najczęściej. Uważają, że taki podział na dwa miasta tylko rozbija grupę. Kto chce to przyjedzie i do Wejherowa. A może ktoś inny stworzy grupę np. w Gdańsku...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie w Gdańsku się spotykają Optymalni?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po co wam te grupy? Co się tam robi, prócz jedzenia chleba ze smalcem?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Narzeka się, jak nie działa, a miało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można poplotkować na każdy temat...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i zaprezentować, że patologiczna czynność umysłu ustąpiła jako pierwsza chorób
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Można poplotkować na każdy temat... To rozumiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na takim spotkaniu trzeba czytać na głos wybrany artykuł z książek Dr Kwaśniewskiego .A potem się go wspólnie omawia,to studia takie darmowe,ale mgr nie dajemy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak to system edukacji się potrafi odcisnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na takim spotkaniu trzeba czytać na głos wybrany artykuł z książek Dr Kwaśniewskiego .A potem się go wspólnie omawia,to studia takie darmowe,ale mgr nie dajemy. Rewelacja, nie ma to jak dyskusja w stylu co autor miał na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|