forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy,
Go
.
Zaloguj si
, lub
zarejestruj
prosz.
2024-11-26, 02:07:03
1 Godzina
1 Dzie
1 Tydzie
1 Miesic
Zawsze
Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
669747
wiadomoci w
4061
wtkach; wysane przez
34
uytkownikw
Najnowszy uytkownik:
root
forum.dr-kwasniewski.pl
Działy Forum
Kuchnia Optymalna.
Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony
« poprzedni
nastpny »
Strony:
[
1
]
Autor
Wtek: Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony (Przeczytany 4594 razy)
Teresa Stachurska
Go
Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony
«
:
2015-08-22, 17:24:21 »
http://www.stachurska.eu/?p=18583
Zapisane
renia
Hero Member
Pe:
wiadomoci: 72244
Odp: Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony
«
Odpowiedz #1 :
2015-08-22, 20:16:41 »
Czyli smaczny? Warto zrobić? A co to jest to czerwone przy nim? Papryczki jakieś?
Zapisane
https://www.facebook.com/Optymalni-Pomorze-384154691932537/
Teresa Stachurska
Go
Odp: Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony
«
Odpowiedz #2 :
2015-08-22, 20:30:01 »
Pomidor
Zapisane
Teresa Stachurska
Go
Odp: Boczek peklowany w zalewie ogórkowej - pieczony
«
Odpowiedz #3 :
2015-08-22, 20:33:26 »
Ciekawa jestem jakby tak peklować ten boczek ze dwa dni?
Po drugie ta zalewa (plus ew. przyprawy) do peklowania mięsa jest pierwsza klasa.
Zapisane
Strony:
[
1
]
« poprzedni
nastpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Działy Forum
-----------------------------
=> Dieta Optymalna "ZŁOTA KSIĘGA"
=> Sport to zdrowie.
=> Żywienie Optymalne
=> Dieta Optymalna
=> Artykuły opublikowane
=> Prasa
=> Kuchnia Optymalna.
=> Książka Kucharska
=> Niespodzianka dla każdego z Was
=> Wolne tematy