|
|
renia
|
A to jakieś obrady maja być? Pisałeś, że "będzie dużo ważnych informacji"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Startreku mieli optymalne stroje, nie ukrywali oponek Oponka? Znaczy pani Witoszek się wybiera też do Ciechocinka na to spotkanie? Nie irytuj się, Adaś.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pisałeś, że "będzie dużo ważnych informacji"...
Ale nie ode mnie przecież... U mnie nuda - jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dam radę, jestem w dobrej formie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
W Startreku mieli optymalne stroje, nie ukrywali oponek Oponka? Znaczy pani Witoszek się wybiera też do Ciechocinka na to spotkanie? Nie irytuj się, Adaś. Ale przecież to nic osobistego...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Owocnych obrad W zasadzie to sam aktyw propagatorów Diety Optymalnej się zjedzie, to może coś się wspólnie wymyśli... A jak nie to podpowiem, bo mam gotową komcepcję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawi mnie ta komcepcja... Pewnie coś z kompem związane... Jasne, nowa strona internetowa wchodzi w rachubę, ale nie zdecydowałem jeszcze, czy jako podstrona www.dr-kwasniewski.pl , czy kompletnie nowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawi mnie ta komcepcja... Pewnie coś z kompem związane... Jasne, nowa strona internetowa wchodzi w rachubę, ale nie zdecydowałem jeszcze, czy jako podstrona www.dr-kwasniewski.pl , czy kompletnie nowa. Jakieś "Wiadomości Optymalne"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Startreku mieli optymalne stroje, nie ukrywali oponek Oponka? Znaczy pani Witoszek się wybiera też do Ciechocinka na to spotkanie? Nie irytuj się, Adaś. Ale przecież to nic osobistego... Z mojej strony też nie, zwykły kuksaniec. Większy ruch na Forum jak przekomarzanki idą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W porównaniu z tym, co wypisywali o Doktorze, to oponka pani Witoszek brzmi wręcz jak komplement...
|
|
|
|
|
|
|
|