forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-25, 17:49:32

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669747 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Omlet jesienny (jablko, cynamon)  (Przeczytany 7274 razy)
kasara1991
Gość


Email
Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« : 2015-09-03, 13:15:58 »

30 gr masla klarowanego (rozpuscic na patelni)
cynamon
50 gr jablka w kostke (niech sie poddusza na masle)
6 zoltek (wlac na jablka i zamieszac na omleta)

niech sie dusi pod pokrywka na malym ogniu, nie trzeba nawet przewracac.

120 smietanki (ubic i polozyc na wierzch)

BTW: 20: 108: 10

Nie da sie dodac zdjecia, ani w formacie gif ani jpg.
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #1 : 2015-09-03, 13:27:19 »

Dlaczego się nie da? Omlet zjedzony? Cool
Zapisane

kasara1991
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #2 : 2015-09-03, 13:49:45 »

To juz dawno!

:Nie można zapisywać w katalogu załączników. Twój załącznik lub awatar nie może być zapisany.
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #3 : 2015-09-03, 14:00:42 »

Kiepsko... Confused
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #4 : 2015-09-03, 14:09:24 »

Może się przyda:

- Jak i na czym smażyć - http://www.stachurska.eu/?p=14705

- Puste kalorie - http://www.stachurska.eu/?p=14743
Zapisane
zofijeczka
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #5 : 2015-09-03, 16:13:11 »

aby dodać zdjęcie trzeba je umieścić na zewnętrznym serwerze: może to być równie dobrze facebook czy też inny serwis na którym da się wgrać zdjęcie.
następnie tu można umieścić link do niego
Zapisane
kasara1991
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #6 : 2015-09-04, 21:45:11 »

Teresa, masz racje! Dzisiaj zrobilam na zwyklym masle, mniammniammniam!
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #7 : 2015-09-05, 11:22:40 »

Dobra wiadomość Smile  , dzięki.
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomości: 25643

pindĹźar ryskow wyszy


Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #8 : 2015-09-05, 13:07:39 »

No nawet to fajne, tylko jak sie doda zoltka to slodycz nieco ucieka, co oczywiscie mi nie przeszkadzalo Very Happy
Smietanki nie chcialo mi sie ubijac, polalem troche i popijalem nia Very Happy
Zapisane

Work Buy Consume Die
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #9 : 2015-09-06, 17:01:07 »

To źle... Confused Musi być ubita, bo inaczej dziurawe jelita... Cool
Zapisane

vvv
Gość


Email
Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #10 : 2015-09-06, 21:10:10 »

dziurawe jelita... Cool
Lekkie, przewlekłe stany zapalne jelit wzmagające przenikanie całych białek pokarmowych i generujące odpowiedź immunologiczną wcale nie bolą, wręcz przeciwnie, niewielka stymulacja immunologiczna może dawać efekty lepszego samopoczucia, wynikającego chociażby z przyspieszenia metabolizmu.

Oczywiście, każdy z podstawową znajomością biochemii i fizjologi nie da się nabrać na to co powyżej napisałem.
 Wink
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Omlet jesienny (jablko, cynamon)
« Odpowiedz #11 : 2015-09-06, 21:48:52 »

Aha... Very Happy
Zapisane

Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.037 sekund z 20 zapytaniami.