administ
Go
|
Radze zamknac i usunac ten temat, bo niektorzy sens zycia straca.... W zasadzie to racja, dlatego że niektórzy uwielbiają się sami leczyć na pseudochoroby. Tych wszystkich przepraszam serdecznie, niech ten wątek traktują, jakby go nie było.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
test kaszankowy przedwczoraj zrobiłem. Miałem ciemną kupę, jak Murzyn . Po żółtkach jest jaśniutka, a gdy doda się kurkumy to żonkilowa wręcz!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
test kaszankowy przedwczoraj zrobiłem. Miałem ciemną kupę, jak Murzyn . Po żółtkach jest jaśniutka, a gdy doda się kurkumy to żonkilowa wręcz! Obrzydliwiec.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
test kaszankowy przedwczoraj zrobiłem. Miałem ciemną kupę, jak Murzyn . Po żółtkach jest jaśniutka, a gdy doda się kurkumy to żonkilowa wręcz! A w smaku bardzo sie roznila od typowej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyli kupę i siki miałeś żółte czy różowe? Ja dziś czarną będę miał, bo kaszankę mam zamiar na obiad zjeść
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a to dlatego, że z chrzanem. A on pewnie wybiela . Musisz powtórzyć bez dodatków.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Brak kawy by Wam wybielił stolec.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Po żółtkach jest jaśniutka, a gdy doda się kurkumy to żonkilowa wręcz!
I ładnie pachnie w całej łazience.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czytam sobie artykul dr Czerniaka w nowym numerze "Zdrowie bez lekow" i Czerniak pisze wlasnie o glifosacie, aluminium i sprawdzeniu jelit "testem buraczkowym". I pisze, ze jezeli mocz na czerwono to jelita sa nieszczelne, odstawienie na miesiac chleba powinno spowodowac ich uszczelnienie i nie bedzie wiecej czerwonego moczu Wot zagwozdka....co zrobic z tym fantem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czytam sobie artykul dr Czerniaka w nowym numerze "Zdrowie bez lekow" i Czerniak pisze wlasnie o glifosacie, aluminium i sprawdzeniu jelit "testem buraczkowym". I pisze, ze jezeli mocz na czerwono to jelita sa nieszczelne, odstawienie na miesiac chleba powinno spowodowac ich uszczelnienie i nie bedzie wiecej czerwonego moczu Wot zagwozdka....co zrobic z tym fantem? Błonnik działa na kosmki jelitowe jak papier ścierny, ale oczywiście "naukowo" jest to wskazane.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawi mnie dlaczego on powtarza te bajki. Przeciez nawet ci co chleba czy pszenicy nie jedza tez maja zabarwiony mocz, nie ma cudow. Jelita przeciez nie moga byc calkiem szczelne, niczym gumowy waz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Między blado-różowo-ledwie-ledwie, a fest czerwony, może być przepaść, czasami i tysiąckrotna. Tysiąc razy to się np różni gram soli od kilograma soli. A o jelita zawsze dbać warto.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, najlepiej wyciorem...
|