Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612060 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w Dynamo. 1.Rozgrzewka 2.Ciąg + rwanie 3 x 1 32kg 3.Ciąg rwaniowy z podstawki (uuuuu, masakra, jeden z najcięższych ciągów, ta podstawka wykańcza) 3 x 3 55 kg 4.Zarzut ciężarowy na klatkę + wyciskanie stojąc 1 x 1 32kg 5.Podskoki ze sztangą 2 x 5 30 kg, 3 x 5 25kg 6.Brzucho przyciąganie do klatki prostych nóg w zwisie 3 x 10 i podciąganie (sama)podchwytem 1 x 3 Rozciąganie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to są zwykłe wyniki! Dziś mogłabyś po jedynce z przodu tu dostawić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale to są zwykłe wyniki! Dziś mogłabyś po jedynce z przodu tu dostawić... Nie bardzo rozumiem? Co masz na myśli?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś to mogłoby wyglądać tak: Dzisiaj w Dynamo. 1.Rozgrzewka 2.Ciąg + rwanie 3 x 1 132kg 3.Ciąg rwaniowy z podstawki (uuuuu, masakra, jeden z najcięższych ciągów, ta podstawka wykańcza) 3 x 3 155 kg 4.Zarzut ciężarowy na klatkę + wyciskanie stojąc 1 x 1 132kg 5.Podskoki ze sztangą 2 x 5 30 kg, 3 x 5 125kg 6.Brzucho przyciąganie do klatki prostych nóg w zwisie 3 x 110 i podciąganie (sama)podchwytem 1 x 33 Rozciąganie. Dużo lepiej to wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś to mogłoby wyglądać tak: Dzisiaj w Dynamo. 1.Rozgrzewka 2.Ciąg + rwanie 3 x 1 132kg 3.Ciąg rwaniowy z podstawki (uuuuu, masakra, jeden z najcięższych ciągów, ta podstawka wykańcza) 3 x 3 155 kg 4.Zarzut ciężarowy na klatkę + wyciskanie stojąc 1 x 1 132kg 5.Podskoki ze sztangą 2 x 5 30 kg, 3 x 5 125kg 6.Brzucho przyciąganie do klatki prostych nóg w zwisie 3 x 110 i podciąganie (sama)podchwytem 1 x 33 Rozciąganie. Dużo lepiej to wygląda. Tylko wygląda. Szczególnie miłe te podskoki ze sztangą 125 kg. I wyciskanie stojąc 125 kg. No, czasem Viktor do mnie mówi Polski Terminator.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś tak może być!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale z was jajcarze! Ja dzisiaj dla wprowadzenia odrobiny chaosu, geriatryk park. -podciąganie 20x5 -pompki na poręczach 10x10 -przysiad na jednej nodze 10x5 Powiem wam, że dużo ludzi na takiej siłowni pod chmurką, ale grzecznie się wymieniają stanowiskami i ogólnie to hula. Jedna pani, na oko pod 70 zrobiła na mnie spore wrażenie. Rozgrzewka: Dwie serie "pajacyków". Część zasadnicza: Trzy serie wyciskania na maszynie siedząc i trzy serie wiosłowania na "wioślarzu", po około 10 ruchów. Aerobik: Jakieś 7-8 minut przebierania nogami na urządzeniu podobnym do Orbitreka. Fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale z was jajcarze! Ja dzisiaj dla wprowadzenia odrobiny chaosu, geriatryk park. -podciąganie 20x5 -pompki na poręczach 10x10 -przysiad na jednej nodze 10x5 Powiem wam, że dużo ludzi na takiej siłowni pod chmurką, ale grzecznie się wymieniają stanowiskami i ogólnie to hula. Jedna pani, na oko pod 70 zrobiła na mnie spore wrażenie. Rozgrzewka: Dwie serie "pajacyków". Część zasadnicza: Trzy serie wyciskania na maszynie siedząc i trzy serie wiosłowania na "wioślarzu", po około 10 ruchów. Aerobik: Jakieś 7-8 minut przebierania nogami na urządzeniu podobnym do Orbitreka. Fajnie. To Admin taki rozkoszniak. Jakby to chciał , żebym podskakiwała z obciążeniem ponad 100 kg. Najlepiej na jednej nodze. A potem jak to Viktor mówi: Polski Terminator zdoh. Jaki geriatryk park. Ty wpuść tam tam paru młodzianów i dziewuszek ok. 18 -tki i zobaczysz co to znaczy. Uuuu, przysiad na jednej nodze , uuuu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Młodzi ludzie są tacy niesprawni? Mnie się zdaje, że juwenilne geny ich chronią i co by nie mówić, żółtodzioby nie są takimi kalekami, jak się maluje... Oczywiście ja w ich wieku... Nieco umowna tabela o tym jak różne rodzaje wysiłku wpływają na różne parametry układu ruchu: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_8EE66usCSxfYLu0Ux9BLFcqSOjzaCyw0.jpgUmowna dlatego, że naturalne sporty mają najczęściej charakter mieszany.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Młodzi ludzie są tacy niesprawni? Mnie się zdaje, że juwenilne geny ich chronią i co by nie mówić, żółtodzioby nie są takimi kalekami, jak się maluje... Oczywiście ja w ich wieku... Nieco umowna tabela o tym jak różne rodzaje wysiłku wpływają na różne parametry układu ruchu: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_8EE66usCSxfYLu0Ux9BLFcqSOjzaCyw0.jpgUmowna dlatego, że naturalne sporty mają najczęściej charakter mieszany. Są niesprawni. Nie mówię , że kaleki. Ale % niesprawnych jest spory.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo dobry tydzień.I jeszcze na koniec mocny trening z rekordem w przysiadzie przednim. 1.Rozgrzewka 2.Przysiad przedni + podrzut 3 x 1 50 kg 3.Półpodrzut 3 x 2 55 kg 4.Przysiad przedni 1 x 1 65 kg 5. Triceps 3 x 10 na poręczach 6.Podciaganie na maszynie i tez coraz mniejsze przeciwwaga 3 x 10 7.Brzucho i to mordercze 3 x 10 8.Wiszenie głową w dól na kółkach akrobatycznych (oooo, to uwielbiam). I pełne zadowolenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Młodzi ludzie są tacy niesprawni? Mnie się zdaje, że juwenilne geny ich chronią i co by nie mówić, żółtodzioby nie są takimi kalekami, jak się maluje... Oczywiście ja w ich wieku... Nieco umowna tabela o tym jak różne rodzaje wysiłku wpływają na różne parametry układu ruchu: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_8EE66usCSxfYLu0Ux9BLFcqSOjzaCyw0.jpgUmowna dlatego, że naturalne sporty mają najczęściej charakter mieszany. Są niesprawni. Nie mówię , że kaleki. Ale % niesprawnych jest spory. Chociaż , czy ja wiem? Może to ja mam spaczone myślenie? Dla mnie zawsze chłopak, facet , który nie robił minimum 30 pompek i nie podciągał się szerokim nachwytem minimum 10 razy, był kaleką . No i jak miał spadziste ramiona.Ojej. To znaczyło zawsze , że był taki "ciepły"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|