Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638934 razy)
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A jak. Prima sort. To dlaczego łamiesz ją śmietanką? Żeby taka murzyńska nie była?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo kawa paskudna jest w smaku, ale ze smietanka i cukrem to troche jak kakao dla doroslych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak. Prima sort. To dlaczego łamiesz ją śmietanką? Żeby taka murzyńska nie była? Czarna optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bo kawa paskudna jest w smaku, ale ze smietanka i cukrem to troche jak kakao dla doroslych Tylko dużo cukru, poproszę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Unia znosi limity na mleko i cukier, więc nie zabraknie i na śmietankę, i na samogon!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przez stworzenie tej Unii łatwiej jest na większą skalę ludźmi sterować...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj uśmiałam się na siłowni setnie a i miałam towarzysza do ćwiczeń. Zmodyfikowałam trochę trening (kolejność, powtórzenia i serie oraz ciężar czyli większe) Ponieważ poczytałam trochę dziennik Nu to starałam się robić 5 x 5. Zaczęłam rozgrzewkowo dumbbel snatch po 10 na stronę 8 kg. Potem zarzuty po 5 ruchów rozgrzewkowo i potem. 1. power clean 5 x 5 16 kg 2.przysiad tylny 5x 5 16 kg 3.Good morning 5x 5 16 kg 4.Martwy ciąg 5 x 5 38, 5 kg 1 x 4 41 kg a potem lekko 1 x 6 41 kg 5.wyciskanie na ławce sztangi 3x 10 16 kg 6.pull throught 2 x 20 20 kg 1 x 20 25 kg 7.Ściąganie drążka wąskim podchwytem 4 x 4 40 kg 8. Ściąganie drążka przed siebie szerokim nachwytem 2 x 5 30 kg 1 x 5 35 kg. Bieżnia i wyciszenie. Hm, ale czuję obręcz barkową, jest ok . Nie boli tylko czuję jak popracowała. Czuję lewą dłoń i nadgarstek. I mam siłę i super samopoczucie. Ale kaptury rosną do czego mam predyspozycje a niespecjalnie mi się podoba. Mój samozwańczy towarzysz to facet ok. 55 lat, którego widziałam pierwszy raz. Jak zobaczył mnie robiącą zarzuty to nie wytrzymał i się przyłączył. I żartował, że chyba szykuję się do Soczi. Widać , że kiedyś trenował. Ale zmotywował mnie, bo w martwym nie dał już rady (Jezu jaka dumna i blada byłam) a potem stwierdził "o pani to jeszcze może i więcej dźwigać".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jutro jeszcze pójdę na jogę w ramach pracy nad propriocepcji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj uśmiałam się na siłowni setnie a i miałam towarzysza do ćwiczeń. Zmodyfikowałam trochę trening (kolejność, powtórzenia i serie oraz ciężar czyli większe) Ponieważ poczytałam trochę dziennik Nu to starałam się robić 5 x 5. Zaczęłam rozgrzewkowo dumbbel snatch po 10 na stronę 8 kg. Potem zarzuty po 5 ruchów rozgrzewkowo i potem. 1. power clean 5 x 5 16 kg 2.przysiad tylny 5x 5 16 kg 3.Good morning 5x 5 16 kg 4.Martwy ciąg 5 x 5 38, 5 kg 1 x 4 41 kg a potem lekko 1 x 6 41 kg 5.wyciskanie na ławce sztangi 3x 10 16 kg 6.pull throught 2 x 20 20 kg 1 x 20 25 kg 7.Ściąganie drążka wąskim podchwytem 4 x 4 40 kg 8. Ściąganie drążka przed siebie szerokim nachwytem 2 x 5 30 kg 1 x 5 35 kg. Bieżnia i wyciszenie. Hm, ale czuję obręcz barkową, jest ok . Nie boli tylko czuję jak popracowała. Czuję lewą dłoń i nadgarstek. I mam siłę i super samopoczucie. Ale kaptury rosną do czego mam predyspozycje a niespecjalnie mi się podoba. Mój samozwańczy towarzysz to facet ok. 55 lat, którego widziałam pierwszy raz. Jak zobaczył mnie robiącą zarzuty to nie wytrzymał i się przyłączył. I żartował, że chyba szykuję się do Soczi. Widać , że kiedyś trenował. Ale zmotywował mnie, bo w martwym nie dał już rady (Jezu jaka dumna i blada byłam) a potem stwierdził "o pani to jeszcze może i więcej dźwigać". Panowie, bierzcie przykład z pani Same wielkie ćwiczenia i w jakiej ilości! Dasna przeginasz z objętością Chyba, że jesteś androidem albo NRD-owskim ciężarowcem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ojej, . Co zrobiłam ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ojej, . Co zrobiłam ? Nie, no nic, pięknie jest. W tym sęk. Albo masz nadzwyczajne zdolności regeneracyjne, albo nadmierny entuzjazm Obserwuj się i reaguj, jakby co, a na razie tak trzymaj!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ojej, . Co zrobiłam ? Nie, no nic, pięknie jest. W tym sęk. Albo masz nadzwyczajne zdolności regeneracyjne, albo nadmierny entuzjazm Obserwuj się i reaguj, jakby co, a na razie tak trzymaj! Staram się nie przeginać. Chyba. Entuzjazmu mi nie brakuje, bo dzisiaj czułam się jak ryba w wodzie, regeneracja też przebiega ok. Wręcz wydaje mi się , że jestem mniej zmęczona niż na początku. Ale słucham co mówisz uważnie i staram się wyciągać wnioski. Bez wątpienia dzisiejszy trening odczuję. Jutro będę też regenerować się na weselu. Oj, lubię tańczyć to się powyginam. Propriocepcja.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez uwielbiam wyginac smialo cialo Chodzilem przez lata na zespol tanca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tez uwielbiam wyginac smialo cialo Chodzilem przez lata na zespol tanca Towarzyskiego czy "raz na ludowo" ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
i to, i to
|
|