Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3647594 razy)
|
Gavroche
|
Dziś aktywny wypoczyn: -rwanie oburącz 3x30@16kg -wyciskanie huśtawkowe 3x10@24kg -kilka TGU na stronę @32kg. Starczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
A progres? Gdzie jest progresss...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja się cieszę, że nie regressssss.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie pamiętam już zbyt dokładnie, ale zdaje mi się, że włókna szybkokurczliwe, siłowe, zamieniają się z wiekiem na wolnokurczliwe, wytrzymałościowe. Właśnie takie coś odczuwam powoli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj troche rwan, podrzutow, nadrzutow, spacer farmera i 6400 krokow z czego 3200 z obciazeniem Czyli 2 tony wegla do kotlowni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo udany sportowo dzień.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kanapa, pilot, piwko i TVPiS? Fajnie, tak "patriotycznnie", bo dajo po pięć set+...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bardzo udany sportowo dzień. 2 bite godziny Plus lopata i ze 2 kubiki sniegu...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na kubiki, to się olej opałowy zamawia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj zrobiłem sobie maksy, bo czułem się wyjątkowo mocny, ale nie przygotowywałem się do nich w żaden sposób. Ostatnie miesiące to treningi sporadyczne, 1-2 tygodniowo mocniejsze na siłowni i 1-2 lżejsze z odważnikami w domu. Waga rano na czczo 96,8kg. Siad tylny - 210kg Wyciskanie stojąc - 150kg Martwy ciąg klasyczny - 285kg Wyciskanie leżąc - 182,5kg. Wyniki nie są całkiem "na czysto", dojadam resztki Provironu i wrzucam DHEA 20mg dziennie. Grubszej bomby jeszcze nie wprowadziłem, choć w szafce mam zapas wspaniałego polskiego Omnadrenu, ale z datą do 2023, mam czas. Pamiętam, jak na Wykopie nikt nie wierzył w moje wyniki, mimo, że dochodziłem do nich ćwierć wieku, każdy chciał zdjęcia czy filmiki. Teraz jest tam taki wielki chłop IntruderXXL chyba się zwie, on wrzuca i zdjęcia i filmiki, to albo się go czepiają, że ulany ja świnka, albo, że kłuje udo, albo, że ciężary fejkowe. Ludziom nie dogodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niezly swiniak. Ale kt tam siedzi na wypoku, sama dzieciarnia, ktora mocna jest tylko za klawiatura...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, prócz Mariusza. Wklepałem sobie "kettlebell" w szukajkę na PubMedzie i wypluło sporo ciekawych wyników. Nic, o czym byśmy nie wiedzieli, ale lubię się tak pobrandzlować. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20300022/Ponoć 20 minut swingu kettlem spala aż 400kcal! Masz może jakieś linki, albo tytuły o odważnikach, gimnastyce, kalistenice itp.? Wypadłem z obiegu, a przypuszczam, że rynek nie śpi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niestety nic nowego, oprocz tego co sie dzieje na forum Dragondoor. Namnozylo sie jakichs wypicowanych lalusiow, klateczka wypukla, bicki napompowane i on chce wmowic komus, ze on kettlami to zrobil. Kalisteniczne forka oba zdechly, podejrzewam ze fejsbuczek je zabil.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda, bo gimnastycy i kalistenicy to ciekawe stwory. Kusi mnie ten FB, ale i odrzuca jednocześnie. Mnie proponowano ostatnio w klubie 12h kurs instruktora kettlebell, za 1400 PLN. I właśnie podbił do mnie taki "zestaw plażowy" w obcisłym ubranku. Poprosiłem, żeby zrobił 5 hacksquatów z 48kg odważnikiem, co zwiększy moje zaufanie, ale nie chciał...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
1,4 tys.? - to lepiej 3 bachorki sobie strzelić, póki pięć set+ płacą od sztuki...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Prehistoria...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tam tyle różnych diet widać. Tolerancja na wyższym poziomie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ponoć większość była biedna i jeśli owsiankę, ziemniaki i chleb, a białko uzupełniali sojową paszą dla świń.
|
|
|
|
|
|
|
|
|