Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638921 razy)
|
Dasna
Go
|
i to, i to Zyon , Ty to jednak jesteś dobry materiał na męża.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ojej, . Co zrobiłam ? Nie, no nic, pięknie jest. W tym sęk. Albo masz nadzwyczajne zdolności regeneracyjne, albo nadmierny entuzjazm Obserwuj się i reaguj, jakby co, a na razie tak trzymaj! Staram się nie przeginać. Chyba. Entuzjazmu mi nie brakuje, bo dzisiaj czułam się jak ryba w wodzie, regeneracja też przebiega ok. Wręcz wydaje mi się , że jestem mniej zmęczona niż na początku. Ale słucham co mówisz uważnie i staram się wyciągać wnioski. Bez wątpienia dzisiejszy trening odczuję. Jutro będę też regenerować się na weselu. Oj, lubię tańczyć to się powyginam. Propriocepcja. Biorąc pod uwagę to, że Cię ciągnie do crossfitu, nie powinno to dziwić, że szalejesz Są takie freaki genetyczne o nadprzeciętnej zdolności do regeneracji i zamiłowaniu do dawania sobie w kość. Znam gościa, który był straszliwe chudy i postanowił "być większy". Ale okazało się, że żadne standardowe protokoły "na masę i siłę" na niego nie działają Sam odkrył, że musi zasuwać z olbrzymią objętością i intensywnością i dopiero wtedy zaczął mężnieć. Kolo robi na jednej sesji co najmniej tygodniowy tonaż przeciętnego trenującego i żyje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tez uwielbiam wyginac smialo cialo Chodzilem przez lata na zespol tanca Tancerze zwykle mają wysoką świadomość ciała i mocny uścisk dłoni. Na studiach duża część mojej grupy tańczyła jakieś folklory. Zabawnie było kiedy wpadali na imprezę do klubu czy do dyskoteki. Dziewczęta i chłopcy, którzy nieźle się ruszali na parkiecie do tej pory, schodzili zawstydzeni po pojawieniu się naszych. Jak dziewczyny ruszyły bioderkiem, to dopiero było na co popatrzeć!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tez uwielbiam wyginac smialo cialo Chodzilem przez lata na zespol tanca Tancerze zwykle mają wysoką świadomość ciała i mocny uścisk dłoni. Na studiach duża część mojej grupy tańczyła jakieś folklory. Zabawnie było kiedy wpadali na imprezę do klubu czy do dyskoteki. Dziewczęta i chłopcy, którzy nieźle się ruszali na parkiecie do tej pory, schodzili zawstydzeni po pojawieniu się naszych. Jak dziewczyny ruszyły bioderkiem, to dopiero było na co popatrzeć! Ja chodziłam przez rok na aerobic "baletowy" prowadzony przez byłego tancerza Teatru Wielkiego w Warszawie. Oh, gosh. Wolę siłownię.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to Zyon ma dobry "podkład" do ćwiczeń.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Plecy, pośladki i nogi są najważniejsze Oczywiście biorę to pod uwagę, że jesteś "nowa" i nie masz takich umiejętności, by zrobić sobie kuku i obciążeń używasz niewielkich. Mimo to Twój zapał i zadowolenie oraz to jak wyglądają Twoje treningi teraz, a jak wyglądały parę miesięcy temu, są godne podziwu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Plecy, pośladki i nogi są najważniejsze Oczywiście biorę to pod uwagę, że jesteś "nowa" i nie masz takich umiejętności, by zrobić sobie kuku i obciążeń używasz niewielkich. Mimo to Twój zapał i zadowolenie oraz to jak wyglądają Twoje treningi teraz, a jak wyglądały parę miesięcy temu, są godne podziwu Cały czas się uczę. Widać zapał napędza siłę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
i to, i to Zyon , Ty to jednak jesteś dobry materiał na męża. Na tancora z pewnością. Ja tez uwielbiam wyginac smialo cialo Chodzilem przez lata na zespol tanca Tancerze zwykle mają wysoką świadomość ciała i mocny uścisk dłoni. Na studiach duża część mojej grupy tańczyła jakieś folklory. Zabawnie było kiedy wpadali na imprezę do klubu czy do dyskoteki. Dziewczęta i chłopcy, którzy nieźle się ruszali na parkiecie do tej pory, schodzili zawstydzeni po pojawieniu się naszych. Jak dziewczyny ruszyły bioderkiem, to dopiero było na co popatrzeć! Sarny!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczy wielkie, płoche takie, tylko nóżki mniej owłosione
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Sport, to jednak zdrowie jest. A dla kogo bajka, temu w tańcu wszystko przeszkadza, najbardziej obecność innych ludzi. Na starość jak znalazł.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kolo robi na jednej sesji co najmniej tygodniowy tonaż przeciętnego trenującego i żyje.
Pytanie,czy tylko szybciej się nie zużywa...?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolo robi na jednej sesji co najmniej tygodniowy tonaż przeciętnego trenującego i żyje.
Pytanie,czy tylko szybciej się nie zużywa...? Na pewno Ale "no pain, no gain", chce być duży, jego sprawa Ja bardzo lubię zasadę najmniejszej skutecznej dawki, póki działa, nie ma co przesadzać z żelaznymi tabletkami
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pytanie,czy tylko szybciej się nie zużywa...? Ale "no pain, no gain", chce być duży, jego sprawa Bardzo nie lubię słowa "gain", które to kojarzy mi się ciągle z "działalnością" Eddiego Gaina.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pytanie,czy tylko szybciej się nie zużywa...? Ale "no pain, no gain", chce być duży, jego sprawa Bardzo nie lubię słowa "gain", które to kojarzy mi się ciągle z "działalnością" Eddiego Gaina. Bo to takie trochę morderstwo Używam tego prześmiewczo, bo to takie kulturystyczne, razem z "zrób wszystkie powtórzenia do upadku, a potem jeszcze dwa".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Upadek na głowę może być śmiertelny, a na pewno bolesny he he
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co prawda jego nazwisko to "gein" niemniej skojarzenie pozostaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|