Gavroche
|
Co prawda jego nazwisko to "gein" niemniej skojarzenie pozostaje. Dobra, będę unikał tego przy Tobie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A i Tobie nic nie brakuje, pszepani
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Co prawda jego nazwisko to "gein" niemniej skojarzenie pozostaje. Nie kupuję. "No pain, no gain."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolo robi na jednej sesji co najmniej tygodniowy tonaż przeciętnego trenującego i żyje.
Pytanie,czy tylko szybciej się nie zużywa...? Ale "no pain, no gain", chce być duży, jego sprawa Bardzo nie lubię słowa "gain", które to kojarzy mi się ciągle z "działalnością" Eddiego Gaina. Zawsze mnozesz mowic "go hardcore or go home"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A i Tobie nic nie brakuje, pszepani "No pain, no gain."
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I jednak czuję się znakomicie. Oczekiwałam jakiś bólów, rwania a tu czuję tylko przyjemnie czworoboczny, dźwigacz łopatki, platysmę i sternocleidomastoideus - te dwie ostatnie nazwy dedykuję Zyonowi. A tak na marginesie zdawałam mały egzamin z anatomii, więc te nazwy musiałam znać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak na marginesie zdawałam mały egzamin z anatomii, więc te nazwy musiałam znać. Oooo, zaintrygowałaś mnie Już kiedyś pytałem czym się zajmujesz, ale się nie doczytałem Pedologia, fizjoterapia, kosmetologia, pielęgnacja zdrowia, wellness?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może pytanie było zawoalowane. :d
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tak na marginesie zdawałam mały egzamin z anatomii, więc te nazwy musiałam znać. Oooo, zaintrygowałaś mnie Już kiedyś pytałem czym się zajmujesz, ale się nie doczytałem Pedologia, fizjoterapia, kosmetologia, pielęgnacja zdrowia, wellness? Ani pedologią ani podologią się nie zajmuję. A reszta pasuje po trochu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
JOGA! Chcesz się we własne odnóża zaplątać?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja myślałem, że joga to praca nad zespoleniem ciała i ducha Zespoliłaś?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja myślałem, że joga to praca nad zespoleniem ciała i ducha Zespoliłaś? Zespolić zespoliłam , gorzej jak miałam się porozdzielać. Teraz chciałam odtworzyć te ćwiczenia. Ni chusteczki. Jak ja przekładałam te ręce i nogi ? I proszę starsza , korpulentna kobitka jak stała na głowie i rękach i jeszcze zawijała i zginała różne kończyny. Ja to byłam jedna wielka katastrofa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja myślałem, że joga to praca nad zespoleniem ciała i ducha No i takie skomplikowane pozycje trzeba przyjmować, aby energię z kosmosu przyjmować i mamrotać oczywiście - mamrotanie jest tu kluczowe. To od ryżu. http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=721
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja myślałem, że joga to praca nad zespoleniem ciała i ducha No i takie skomplikowane pozycje trzeba przyjmować, aby energię z kosmosu przyjmować i mamrotać oczywiście - mamrotanie jest tu kluczowe. To od ryżu. http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=721Trudno się nie zgodzić, ale ja nie byłbym taki radykalny Jak we krwi krąży słonina i żółtka, to można sobie pizaginać kończyny dla towarzystwa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ty zdecydowanie tak. Cały Ty.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak we krwi krąży słonina i żółtka, to można sobie pizaginać kończyny dla towarzystwa No pewnie że można, wszystko można, a nawet jest wskazane w określonym towarzystwie.
|
|
|
|
|
|
|
|