Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638813 razy)
|
Radzio
Go
|
Akurat, dwie godziny bez żadnego ruchu. Już to widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Akurat, dwie godziny bez żadnego ruchu. Już to widzę. Tantrycy mogą dłużej
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś 9 godzin yogi, 20minut (nadal bez podtekstów) do namysłu, na film zabrakło zwyczajnie czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wziąwszy sobie do serca zmniejszanie objętości trochę znowu zmodyfikowałam trening. Po ruchach wprowadzających po 4, 5 powtórzeń 1.Dumbbel snatch 1x 10 na każdą rękę 9 kg 2.Przysiady przednie 3x 4 21 kg 3.Good morning 4x 4 21 kg 4.Power clean 4x 4 21 kg 5.Push press w 4 x 2 21 kg 6.Power clean7 press 2 x 2 21 kg 6.Martwy ciąg 4 x 4 43,5 kg 7.Przenoszenie odważnika za siebie na ławce leżąc 3x 10 10 kg A potem jakoś tak odprężeniowo na maszynach różne wyciskania na piersiowy i butterfly 3x 8 40 kg (to siem zdziwilam, że tak mi urosło ) Na bieżni 5 min. na poty a potem 5 minut wyciszenia. I jest dobrze. Tylko głodna byłam jak wilk i do talerza tłustego bigosu władowałam pół kostki masła , mniam i popiłam kawą ze śmietanką a teraz płonę z gorąca. Ale czuję taką moc. Co zaobserwowałam. Przy porządkowaniu stanowiska zrobiłam gwałtowny skręt ramienia ze sztangielką. Zabolało jak diabli. Ale uff, nic to. I tu upatruję w takich nieprzewidzianych, gwałtownych ruchach możliwości złapania kontuzji.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś 7h yogi. Żadnej kontuzji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wziąwszy sobie do serca zmniejszanie objętości trochę znowu zmodyfikowałam trening. Po ruchach wprowadzających po 4, 5 powtórzeń 1.Dumbbel snatch 1x 10 na każdą rękę 9 kg 2.Przysiady przednie 3x 4 21 kg 3.Good morning 4x 4 21 kg 4.Power clean 4x 4 21 kg 5.Push press w 4 x 2 21 kg 6.Power clean7 press 2 x 2 21 kg 6.Martwy ciąg 4 x 4 43,5 kg 7.Przenoszenie odważnika za siebie na ławce leżąc 3x 10 10 kg A potem jakoś tak odprężeniowo na maszynach różne wyciskania na piersiowy i butterfly 3x 8 40 kg (to siem zdziwilam, że tak mi urosło ) Na bieżni 5 min. na poty a potem 5 minut wyciszenia. I jest dobrze. Tylko głodna byłam jak wilk i do talerza tłustego bigosu władowałam pół kostki masła , mniam i popiłam kawą ze śmietanką a teraz płonę z gorąca. Ale czuję taką moc. Co zaobserwowałam. Przy porządkowaniu stanowiska zrobiłam gwałtowny skręt ramienia ze sztangielką. Zabolało jak diabli. Ale uff, nic to. I tu upatruję w takich nieprzewidzianych, gwałtownych ruchach możliwości złapania kontuzji. Ładnie Ciężary rosną. Przypuszczam jednak, że za jakiś czas zgłosisz sprzeciw, co do niewielkiej liczby powtórzeń Nawiązuję do Twoich crossfitowych zapędów. Nic nie stoi na przeszkodzie by czerpać z obu światów, jak wola taka... Jeśli chodzi o ból przy gwałtownym ruchu w nietypowej płaszczyźnie...ból właśnie po to jest, przerywa czynność
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę. Przyłóż mu i zobacz czy on będzie martwy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę. Przyłóż mu i zobacz czy on będzie martwy... Tyle, że on bokser i umie schodzić z linii ciosu. A lepiej, żeby poprzestał na podwójnej gardzie niż potraktował mnie jakimś sierpowym.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę. Czemu nie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę. Przyłóż mu i zobacz czy on będzie martwy... Tyle, że on bokser i umie schodzić z linii ciosu. A lepiej, żeby poprzestał na podwójnej gardzie niż potraktował mnie jakimś sierpowym. Dwa razy potraktowałam go z bodiczka , ale też chwała Bogu się nie odwinął. Za to Młody jak mi z bodiczka zasunął to leciałam przez pół pokoju.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sie zobaczy. Rzeczywiście jeśli chodzi o martwy ciąg to czuję, że mogę więcej. Zarzut idzie mi ciężej. Najciężej zaś push press. Dzisiaj gibało mną. Poza tym robię trochę inaczej niż w crossfitie, bo z nożycami i potem dostawiam nogę i blokuję ciężar. Tak ból jest potrzebny jako sygnał zagrożenia. W czwartek trening z Jurijem. Ciekawam jak mi się będzie ćwiczyło? A masz jakąś ansę do niego? Nie, nie. Po prostu sama jestem ciekawa czy będzie zauważalny wzrost mojej siły. Pokaż mu martwy z 50 kg na 2 ruchy Dasz radę. Przyłóż mu i zobacz czy on będzie martwy... Tyle, że on bokser i umie schodzić z linii ciosu. A lepiej, żeby poprzestał na podwójnej gardzie niż potraktował mnie jakimś sierpowym. No chyba on jakiś cywilizowany jest...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|