|
|
renia
|
Bardzo rozsądnie - zbijanie wagi jest niezdrowe!
Można się szkłami pokaleczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Bardzo rozsądnie - zbijanie wagi jest niezdrowe!
Można się szkłami pokaleczyć... Właśnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam szklaną i stoi ona w miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26622
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Rozruchowo 1.Rwania do 25 kg ze zwisu i pomostu 2.Podrzuty do 40 kg z pomostu 3.GM 3 x 5 25kg 4.Brzuszki na ławce ze skrętem tułowia 2 x 15 Prysznic i lekko mi na duszy i ciele.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jazda jak na zimnym dieslu... Depnąć nie można, bo silnikowi może zaszkodzić
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja wczoraj zimny rozruch max. Aklimatyzacja, kilka sprintów na lekkim minusie. Dziś lekko jednego suvu niedomaganie. Niestety tylko dwusuvem jestem. Nie to co czterosuw, jak większość zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja przed chwilą wróciłem z 8km marszu. Piękna pogoda, 12 stopni i słoneczko, kawał nieużytków zrobiliśmy, bażanty i kuropatwy siedziały gęsto w krzakach, pies miał używanie. A rano w domu lekki rozruch z odważnikami: -rwanie oburącz 5x5@32kg -wyciskanie oburącz 5x5@32kg -rwanie jednorącz 3x20@24kg. Teraz obiadek i jakaś lektura na leżance.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Suche mięśnie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak kiedyś Doktor napisał, że zawodowe "trenowanie kulturystyczne" jest nierozsądne i szkodliwe dla zdrowia, to zaraz niektórzy twierdzili, że "zakazał kulturystyki"... I nikomu do głowy nie przyszło sprawdzić, co tak naprawdę Doktor napisał, bo wszyscy już "wiedzieli", że "zakazał".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
True. Jak zawodowcy mają serca po kilogramie i wątroby po cztery kilo, to nic dziwnego, że "zdrowi" są tylko z wyglądu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Żyją krótko, ale treściwie i raczej mają to wkalkulowane.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórzy pewno tak, ale koksowanie to nałóg jak każdy. A każdy nalogowiec liczy, że jemu się uda, bo on robi rzeczy X, Y, Z, zapobiegawczo, albo "ma gen". Na YT te wszystkie nakosowane trenerki zaklinają rzeczywistość, że to nie od sterydów, tylko innych czynników umierają. Dodatkowo, jak się ma testosteron podniesiony x10-15, to włącza się tryb nieśmiertelności i niewiele się już liczy prócz nabitej łapy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak kiedyś Doktor napisał, że zawodowe "trenowanie kulturystyczne" jest nierozsądne i szkodliwe dla zdrowia, to zaraz niektórzy twierdzili, że "zakazał kulturystyki"... I nikomu do głowy nie przyszło sprawdzić, co tak naprawdę Doktor napisał, bo wszyscy już "wiedzieli", że "zakazał". A jak ładnie to napisał, Nawet do takich dotarło jak ja
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nie trenowałem kulturystyki, ale lubiłem piłkę, a o piłce dobrze pisał i zalecał ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
|