admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Jasne, to oczywiste.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Wczoraj rehabilitacyjny trenindzek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czyli nie wyciskałaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Reha, to reha... Głębiej oddychać starczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Też zastosowałam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ruscy mieli jakieś algorytmy oddychania i wstrzymywania oddechu na polepszenie osiągów sportowych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo oddechowa alkalizacja i zakwaszanie krwi ma fizjologiczne uzasadnienie treningowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A nie wiem, bo nie interesowałem się tematem na tyle, aby zgrabnie to opisać. Natomiast z całą pewnością poprawne oddychanie ma wpływ na zdrowie i sporo w necie na ten temat jest. Ale tyko większość .pdf i pubmed wchodzi w rachubę, aby uniknąć fake...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
A nie wiem, bo nie interesowałem się tematem na tyle, aby zgrabnie to opisać. Natomiast z całą pewnością poprawne oddychanie ma wpływ na zdrowie i sporo w necie na ten temat jest. Ale tyko większość .pdf i pubmed wchodzi w rachubę, aby uniknąć fake... Wszystko pięknie ładnie wytłumaczyłeś ale byłoby to zaiste zacniejsze w książce z Twoim nazwiskiem czego Ci z całego serca życzę i mocno życzliwie dopinguję nawet na te potrzeby jestem gotowy przeznaczyć własnej roboty nalewkę lub wino.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziękuję serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rano, przed oddaniem krwi szybki trening: -rwanie jednorącz 2x40@24kg -wyciskanie jednorącz 2x10@32kg. Na więcej nie było czasu, po donacji już raczej się nie ćwiczy, bo robi się krwiak w miejscu wkłucia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No a jak wyszła "niedotleniona" albo z podwyższoną alaniną?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj już trochę lepiej i mniej boli. Tfu, tfu.
1.Różne dynamiczne rozciągania rozgrzewkowe. 2.Rwanie ze zwisu powyżej kolana trójkami do 25 kg. 3.Rwanie ze zwisu poniżej kolan do 27, 5 kg 4.Ciagi rwaniowe do 40 kg 5.Przysiad tylny do 45 kg 6.Swing 3 x 10 24 kg 7. Kółko (na brzuch) 3 x 10 Prysznicyk i do domu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ten pierwszy punkt jakby trochę niedoprecyzowany! Ale reszta spoko.
|
|
|
|
|
|
|
|