Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3643372 razy)
|
renia
|
No, no - oby tak dalej, ale z awansem! Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest tylko 8 czy 5 zawodniczek. Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna... Ha, wszystko przed nami. I jakaś chłopina też może się zaplątać i jakiś dziewczyn. I koniecznie Murzyni (sorry, osoby czarnoskóre, albo Afroamerykanie ) aby było "poprawnie politycznie"...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
No, no - oby tak dalej, ale z awansem! Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest tylko 8 czy 5 zawodniczek. Młode wilki chcą Twojej krwi, naturalna kolej rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dasna imponujesz, siłą woli też, gratulacje.
Dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. To takie strongman na cięższych odważnikach. Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg. Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Wow! Super, oby tak dalej!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. To takie strongman na cięższych odważnikach. Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg. Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. Gratuluję pozytywnego przejścia kwalifikacji do Turnieju...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Super, będzie można kibicować!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Wiadomo, jak w tym samym czasie będzie relacja na ES ze snookera i z zawodów Gavro, to wybiorę to drugie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. To takie strongman na cięższych odważnikach. Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg. Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. Super. gratuluje i trzymam kciuki. Jestes mocarz. !!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję, Dasna, Ty też mnie motywujesz dziewczyno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jakbym to już gdzieś widział . Tak czy siak bardziej przyjazne dla np. mieszkaniowych podłóg.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. To takie strongman na cięższych odważnikach. Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg. Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. Gratuluję Można wiedzieć który rocznik jesteś? Jakoś mi umknęło, wydawało mi się ze jesteśmy rówieśnikami
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobry komunistyczny rocznik - 1976.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Małolat...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Tak młodziak, gdybym był w tym wieku..... to i tak bym pewnie nic nie zmienił.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już się nie chwal, ścigam Cię dzielnie.
|