|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. To takie strongman na cięższych odważnikach. Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg. Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. no no gratsy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Już kilka imprez mnie ominęło z powodu pandemii lub innego, tutaj też tak może być, ale ważny jest cel do przygotowań. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Leci? To zapier...la. Czas się skrócił. Za dużo wynalazków "oszczędzających czas".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Im człowiek starszy, tym szybciej zasuwa. Bo proporcjonalnie do przeżytych lat, każdy kolejny rok zdaje się krótszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
O żeż ! 3 dni temu na zawodach federacji XPC w Siedlcach moj znajomy Sławek Grzona ( byly sztangista) w trójboju zrobił ogolem 870 kg zajmując II miejsce w kat. do 125 kg. Na Mistrzzostwach Europy XPC w Siedlcach moja znajoma Krysia ( kobić po 55 r.ż i wagi słusznej) zrobila w trójboju MC 165 kg, wyciskanie na ławce 72, 5 kg, przysiad 155 kg. Pobiła w tej kategorii rekordy Europy. UUUUUUU !!!!! Moc. !!!! On dzik , ona hm? "dziczka", bo locha , tak nie teges.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Konrad Blewązka zrobił 1000kg jakoś niedawno. Mamy potencjał.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
A ta tona to w sumie bojów?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
UUUUUUU !!!!! Moc. !!!! W kW!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ta tona to w sumie bojów? Tak, tak, 410siad, 217,5ławka, 372,5ciąg. Z tego, co mi wiadomo, to pierwszy taki wynik w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Elegancko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeśli był w garniturze, to tak... Ale teraz w garniturach to tylko "janusze" chodzą...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak młodziak, gdybym był w tym wieku..... to i tak bym pewnie nic nie zmienił. Ja w tym wieku bylem duzo mlodszy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|