Dasna
|
Tak, tak. Szybkość jest. Mało co broda nie zarzuciłam.
Musze jeszcze to wgrać w zarzut i rwanie. Ale włączyłam tez taktowanie. Raz, dwa, raz , dwa. Ciekawe.
I dzisiaj góra sama mi szła na unik. Co prawda przez brak stawu nadgarstka nie usiąde , ale jaki inny trening. Mam jeszcze czas na wprowadzanie nowych elementów. Teraz skupiam sie na Chinczykach. W sumie nie dużo różnic , ale czasem 1 mm robi róznicę. No i ta zmiana bodźca. Teraz pracuję wiecej nad łopatkami tzn. mocniej nad najszerszym grzbietu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Azjaci mają nieco inną od nas anatomię, ponoć ich treningi nie nadają się do kopiowania przez nas. Coś w tym może być, bo w byłym ZSRR mieli inne techniki dla ludów azjatyckich...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Trenują zdecydowanie ciężej. Poza tym wprowadzenie elementu panda pull jest inspirujące. Trzeba brać co korzystne. Ja juz wzięłam do rozgrzewki " serwowanie z obrotem kawy w filiżance"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
:shock:o rany , serwisujemy od 20 lat samochód w jednej firmie i znamy od 10 lat syna własciciela ( zajmuje sie elektronika ) a dziś dowiedziałam sie , że to były dwuboista (CWKS Legia) i mamy kupę wspólnych znajomych. Teraz przeszedł do trójboju. ma 34 lata.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Aha i co odradzają Chinczycy przy ciągach? To shrugsy. Nie robia shrugs. Przy rwaniu nie stosuja podrywu sztangi ramionami. He, he. Ucze sie od jednej Chinki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
:shock:o rany , serwisujemy od 20 lat samochód w jednej firmie i znamy od 10 lat syna własciciela ( zajmuje sie elektronika ) a dziś dowiedziałam sie , że to były dwuboista (CWKS Legia) i mamy kupę wspólnych znajomych. Teraz przeszedł do trójboju. ma 34 lata. Mały jest ten świat... Syn jak z żoną pojechał do Maroka, to tam spotkał znajomych z naszego miasta. A nic o ich wyjeździe nie wiedział... Nie ma gdzie się schować...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aha i co odradzają Chinczycy przy ciągach? To shrugsy. Nie robia shrugs. Przy rwaniu nie stosuja podrywu sztangi ramionami. He, he. Ucze sie od jednej Chinki. Ponoć sporo jest różnic, ja wolę wschodnioeuropejską szkołę. Trzeba pamiętać, że tak jak Ruscy w ZSRR, tak teraz Chińczycy zaczynają od bardzo licznej grupy początkowej dzieciaków, zadają im morderczy trening i twardo selekcjonują. Więc nie dziwota, że pozostała elita jest wręcz stworzona do PC.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Mają w czym wybierac. Ale z tymi shrugsami przy podrywie sztangi to ciekawa sprawa, obejrzałam jak jest blokowana w tym wypadku kość łopatki i jak jeszcze dodatkowo ściśnięta shrugsem. Przećwicze to jeszcze to sama będę wiedziała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobropolski pisze, ze przy 176 wzrostu redukuje sie z 97, teraz ma 90 a docelowo dokonca roku chce 80-83. Niezle sie zatuczyl ns tej ketozie, bf nie chce podac ale widac, ze podlany
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Lepiej niż bracia Golec...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni to lekarze i nie cwicza nic, Dobropolski cos cwiczy. Wazyc prawie 100 to musi albo dzwigac ciezko albo zalany
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26781
|
Na "ketonach" alkohol tuczy równie dobrze jak na korytku. Tak na wszelki wypadek "niewiadomej nadwagi" na najwspanialszej na świecie diecie ketonowej wspominam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze to od ketodrinkow z bhb i innymi olejami. Taka mase zrobic na keto to musial cos kombinowac slbo nie stosuje sie do wlasnych zalecen
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26781
|
Dokładnie, alkohol się odkłada w adipocytach na tej samiej zasadzie, co nadmiar węglowodanów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|