|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
A kontroli "antydopingowej" nie było? Bo to różnie z tym złotym medalem i Finką mogło być... GRATULACJE!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super Dasna!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
A kontroli "antydopingowej" nie było? Bo to różnie z tym złotym medalem i Finką mogło być... GRATULACJE! To jasne , że jest. Od razu "łowili". Po zejsćiu z pomostu nie odstepowali zawodnika na krok. Przyjechali z HUNADO. Jeden z naszych zawodnikow , zreszta ligowych Łukasz Oporski śmiał się, że jego to szczególnie kochają. Co zawody to kontrola.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzięki Wam za gratulacje. W trakcie mistrzostw ćwiczyla angielski, ukraiński i rosyjski. Nawet zaczęłam przypominac sobie niemiecki. Wykonałam 5000 ujęć i ok. 30 filmikow video. Czasem zapominalam polskiego. Grasował wirus , więc kolejno padaliśmy jak muchy z gorączką, sraczka , dreszczami, nudnościami itd. itp. A tu czeka sędziowanie , filmowanie, itp.itd. Ale przeżylam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trudno na krzesełku z takimi objawami wysiedzieć, a gdzie tu jeszcze się skupić na sędziowaniu!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre zawody widzę. Gratuluję srebra, Dasna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki Wam za gratulacje. W trakcie mistrzostw ćwiczyla angielski, ukraiński i rosyjski. Nawet zaczęłam przypominac sobie niemiecki. Wykonałam 5000 ujęć i ok. 30 filmikow video. Czasem zapominalam polskiego. Grasował wirus , więc kolejno padaliśmy jak muchy z gorączką, sraczka , dreszczami, nudnościami itd. itp. A tu czeka sędziowanie , filmowanie, itp.itd. Ale przeżylam. Ponoć jakaś legionella "szaleje"... Nowy straszak...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dobre zawody widzę. Gratuluję srebra, Dasna. Dzieki Ci Gorąco było w przenośni i dosłownie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Największe ciężary podźwigał Kamil Kucera lat 38 w superciężkiej , rwanie 175 kg , podrzut 211 kg
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Wielkie gratulacje Dasna
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudno na krzesełku z takimi objawami wysiedzieć, a gdzie tu jeszcze się skupić na sędziowaniu! A jeszcze ratowałam się Tabcinem, który mnie przymulił i 2 dni walczylam , żeby nie zasnąć na stojąco. Tabcin to pseudoefka, Tussipect to efedryna - lepsza i zdrowsza dla wątróbki. Ja ostatnio przedtreningowo używam snusu - szwedzki wynalazek - dopoliczkowe saszetki z tytoniem, fajna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzy sztachy maryśką załatwiłyby sprawę od ręki... Dlatego jest "zakazane"!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Mam teraz nowe wyzwania i realizuję je powoli. Schudłam do 61 kg i może będe startowac teraz w kat. 59kg ???? Hm, zobaczymy. W 64 i 71 juz trochę dorobku mam , więc już tak sie nie napinam. Wiecej kettli, więcej maszyn, aby trochę niektóre mięśnie wzmocnić. Bardzo dobrze czuję sie w nizszej kategorii wagowej. Sila spada , ale to i z wiekiem tez postępuje. Teraz na spokojnie. I tak codziennie ćwiczę. W sobote sędziuje. Tu tez bardziej chcę sie udzielac i podwyższać kategorię sedziowska.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeszcze trochę i braknie dyscyplin dla Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member