Blackend
|
W sumie, to nic odkrywczego nie wymyślili, bo tyle ile ludzi na świecie, tyle diet.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Tak! Przy jednym stole, choć wszyscy jedzą to samo, to każdy inaczej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
15 czerwca staruje na Mistrzostwach Europy Masters w PC w Haugesund w Norwegii . Przygotowuje sie ostrożnie, bo tak najczęsciej bywa , ze przed startem lapie sie kontuzje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A Wejeherowo już było?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie? Gratuluję Dasna startu w Mistrzostwach Europy Masters w Norwegii...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak - gratulacje za sam udział? To takie minimalistyczne podejście - czekamy za miejscem na podium!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Tak jestem juz z powrotem z Norwegii z Haugesund. Mistrzostwa Europy Masters w podnoszeniu ciężarow zakończone. Było 600 zawodnikow. Były dramaty jak w zeszłym roku choc nie tak spektakularne ( z Wieliczki Amerykanka wróciła z reka w gipsie a Wegierka została w szpitalu) Słuzby medyczne interweniowały umiarkowanie. Nasz zawodnik przy podrzucie 106 kg zerwał przyczep mięsnia. Postawilam na małe cięzary i dobry występ techniczny. Ja już sie nie bede przemęczac jesli mam w grupie 2 zawodniczki. Owszem trzeba do medalu zrobic limit i zaliczyc podejścia a to nie jest takie oczywiste. Ale spoko wyszło. I chwalili mnie za styl, że to dwuboj a nie wyciskanie trójbojowe. Srebro mam. przy okazji sedziowałam i zadebiutowałam jako chief marshall ( uff, dobrze, ze pomogła mi Hiszpanka to prowadzic , bo cięzko sie nieraz polapac a prawdę mowiąc to ona to poprowadzila a ja jej pomagałam). W przyszłym roku Albania i sie wybieram.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Brawo! Bardzo rozsądne podejście do zawodów, bo gwarantujące sukces! GRATULACJE!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gratki Dasna, widzę że cały czas się rozwijasz i jest progres.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dziękuje bardzo. Tak staram sie rozsądnie podchodzic. Teraz fundowac sobie powazna kontuzje to oznacza juz koniec startów. Juz nie ta regeneracja, juz nie te siły. Choc faktycznie moge wiecej, ale ..... Na spokojnie. Tak , mam zajęć sporo. Ciagle uczę się czegos nowego, poznaje nowych ludzi. Chwalą moj angielski i zbieram sie robić egzamin sedziowski po angielsku. W Poslce tez teraz sedziowalam w Siedlcach.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To gorzej jak ci na ketodiecie, co z własnej nieprzymuszonej woli sikają po palcach, aby ustalić ile mają tłuszczu w moczu. Syndrom "tłuszczycy" to się nazywa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chwilunia, przecież przywdzianie regulaminowej koszulki na dekorację, to zaszczyt... No chyba, że źle skrojona.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie byla za malo obcisla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Ech te przepisy ale i tak wielkie gratulacje Dasna
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dziękuje bardzo. Troche mi przeszło, ale wkurzyłam sie okrutnie. I to nie na to, że zwrocono mi uwage , tylko pismo jakie otrzymałam zawierało treści, ktorych wole nie pamietac.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Ze sportu to uprawiam teraz malowanie i odnawianie mebli. dzisiaj wygibasy uskutecznialam w slońcu.
Och, Bobik zdoh, jak mawiał Wiktor mój ukraiński trener.
|
|
|
|
|
|
|
|