Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3646720 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faktycznie. Jeszcze i ja w tamtych czasach załapałabym się na siłaczkę. Ale w sumie to niesamowite, że metody treningowe tak zwiększają wydolność. Dieta? Rozumiem, że masz na myśli dietę zawodnika czyli chyba juz wchodzą w gre jakieś odżywki , itp. Ale jak Vłasov pięknie wygląda a jak Aleksiejew. Wg mnie to poprawa techniki, poprawa diety i sterydy anaboliczne. W takiej właśnie kolejności. Kiedyś dźwigano na żywioł, trenowano na wyczucie i kto miał wyniki to miał Teraz celuje się z cyklem treningowym, by szczyt możliwości przypadał w dzień imprezy. Sama technika podnoszenia jak się zmieniła, teraz to prawie sztuka. Dawniej jedzono dużooo wszystkiego, teraz stawia się na białko zwierzęce, co w połączeniu ze sterydami daje nieznaną wcześniej jakość. A sterydy, cóż, nikt ich nie używa rozsądnie, mamy kaleki po skończonej karierze...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wspaniale się patrzy Świetna koordynacja, super ścieżka oko-ręka, bardzo sprawni kolesie Ja ćwiczę w domu, nie kuszę losu Ale, ale Walentin Dikul... http://youtu.be/LXuw5ite87o
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widziałem jak żonglował 80 kg kulami, ale nie mogę znaleźć tego filmiku... Niesamowite rzeczy ludzie robią ze swoim ciałem, co?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ależ ten Dikul nie miał prawa w ogóle chodzić po tym jak spadł z 13 m i doznał złamania kręgosłupa, urazowego uszkodzenia mózgu. Coś niesamowitego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ależ ten Dikul nie miał prawa w ogóle chodzić po tym jak spadł z 13 m i doznał złamania kręgosłupa, urazowego uszkodzenia mózgu. Coś niesamowitego. Ja znam osobiście gościa, któremu trening siłowy zmienił życie po wypadku samochodowym. Wola walki to się nazywa A ludzie niepełnosprawni, na wózkach? Szacun.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ależ ten Dikul nie miał prawa w ogóle chodzić po tym jak spadł z 13 m i doznał złamania kręgosłupa, urazowego uszkodzenia mózgu. Coś niesamowitego. Ja znam osobiście gościa, któremu trening siłowy zmienił życie po wypadku samochodowym. Wola walki to się nazywa A ludzie niepełnosprawni, na wózkach? Szacun. Dikul po 5 latach wstał z wózka inwalidzkiego. Przypomniała mi sie ta dziewczyna, fizjoterapeutka, na którą skoczył (w lecie) samobójca z 7 pietra. Taki Dikul to jaka wielka nadzieja dla inwalidów.Ale, że nigdy o nim nie słyszałam?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
gdy was czytam,zdaje siem mmie(mi).ze martwociagi sa wsrod nas. Na 100 proc ,tylko sie mi zdaje... przyjazn Lachy-Atamany
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Piękna Julia musi zacząć machać ciężarami? Czort znajet. Julka ma "грыжу" czyli przepuklinę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ależ ten Dikul nie miał prawa w ogóle chodzić po tym jak spadł z 13 m i doznał złamania kręgosłupa, urazowego uszkodzenia mózgu. Coś niesamowitego. Ja znam osobiście gościa, któremu trening siłowy zmienił życie po wypadku samochodowym. Wola walki to się nazywa A ludzie niepełnosprawni, na wózkach? Szacun. Dikul po 5 latach wstał z wózka inwalidzkiego. Przypomniała mi sie ta dziewczyna, fizjoterapeutka, na którą skoczył (w lecie) samobójca z 7 pietra. Taki Dikul to jaka wielka nadzieja dla inwalidów.Ale, że nigdy o nim nie słyszałam? To nic takiego, pszepani, ja nigdy nie słyszałem o takiej ilości rzeczy, że zawroty głowy normalnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ależ ten Dikul nie miał prawa w ogóle chodzić po tym jak spadł z 13 m i doznał złamania kręgosłupa, urazowego uszkodzenia mózgu. Coś niesamowitego. Ja znam osobiście gościa, któremu trening siłowy zmienił życie po wypadku samochodowym. Wola walki to się nazywa A ludzie niepełnosprawni, na wózkach? Szacun. Dikul po 5 latach wstał z wózka inwalidzkiego. Przypomniała mi sie ta dziewczyna, fizjoterapeutka, na którą skoczył (w lecie) samobójca z 7 pietra. Taki Dikul to jaka wielka nadzieja dla inwalidów.Ale, że nigdy o nim nie słyszałam? To nic takiego, pszepani, ja nigdy nie słyszałem o takiej ilości rzeczy, że zawroty głowy normalnie Ano tak. Kołowrót głowy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piękna Julia musi zacząć machać ciężarami? Czort znajet. Julka ma "грыжу" czyli przepuklinę. Łoj! Znaczy, już machała po kryjomu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Piękna Julia musi zacząć machać ciężarami? Czort znajet. Julka ma "грыжу" czyli przepuklinę. Łoj! Znaczy, już machała po kryjomu? Ojej, ja to Ciebie kiedyś ubiję.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Piękna Julia musi zacząć machać ciężarami? Czort znajet. Julka ma "грыжу" czyli przepuklinę. Łoj! Znaczy, już machała po kryjomu? czym...?:p
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piękna Julia musi zacząć machać ciężarami? Czort znajet. Julka ma "грыжу" czyli przepuklinę. Łoj! Znaczy, już machała po kryjomu? Ojej, ja to Ciebie kiedyś ubiję. Będę unikał nieznajomych, płci przeciwnej, ze szczoteczką...
|
|
|
|
|
|
|
|
|