Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3646690 razy)
|
Dasna
Go
|
On też chodzi na siłownie?
Tak. 2-3 razy w tygodniu. Tyle, że do kolegi. W piwnicy mają atlas, hantle i pogaduchy męskie a przy okazji także na gitarze pograją.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
On też chodzi na siłownie?
Jakaś moda taka gupia Coś się rozplenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Rozkrzewia" chyba byłoby adekwatniejsze... Słuszny zarzut.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
E, to tylko podpowiedź raczej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Rozkrzewia" chyba byłoby adekwatniejsze... Słuszny zarzut. Przyjmę go na klatę, no.....na obręcz.....potem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Rozkrzewia" chyba byłoby adekwatniejsze... No, tak ....ale w moich myślach to byłby taki oksymoron. Rozplenia jak zaraza, a rozkrzewia kulturę fizyczną. Czy nie brzmi przeciwstawnie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ox, czy inny mormon, ale o korzeń też trzeba dbać aby się wszystko harmonijnie rozwijało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ox, czy inny mormon, ale o korzeń też trzeba dbać aby się wszystko harmonijnie rozwijało. Wiadomo Głębokie przysiady z obciążeniem dobrze dbają.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O, dzisiaj kulturysta (ten co na początku mojej bytności w klubie się czepiał) dzisiaj nie wytrzymał i "co to za ćwiczenie"? "pani pogłębia lordozę", "ja takiego ćwiczenia nigdy nie widziałem", "pani sobie uszkodzi C4", "a z kim pani konsultowała", "czy ten ktoś ma jakieś osiągnięcia", "no, jak pani sobie coś zrobi to ja uprzedzałem"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=3RIZsG9021c&feature=youtu.beMinuta 6, 47 - 6, 50 filmu. Poszło o ten ruch, niepełny ruch w górę. Ja sobie ćwiczyłam, oczywiście nie tak fajnie to wyglądało jak na filmie, bo ja dopiero próbuję, ale robiłam, może i zbytnie przegięcie w tył, ale b. małą amplitudą , na sztandze miałam 16 kg czyli dla mnie lekko. Żadnego bólu, przeciążenia nie było. Natomiast on był taki oburzony , że mnie wystraszył.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rusza Cię coś takiego? Zawsze możesz mu dać "buziaka",aby zapadła cisza To znaczy, ja i tak będę robiła swoje. Natomiast zdziwiłam się.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Możliwe, że tę szynę widział u Ciebie wcześniej i się zatrwożył, fakt trochę namolnie. Albo kolejny z "końskim pomysłem" adorator.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ich nie rozróżniam...
|