Dasna
Go
|
Ja ich nie rozróżniam... Aaaaa, wszyscy oni jednakowi. Solą w oku im jestem z tym co robię. Bo kobieta to ma być słaba płeć... Ależ jestem słaba. Nie konkuruję z mężczyznami. Po prostu robię fajne ćwiczenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najważniejsze jest to, że czujesz się z tym dobrze. Reszta nieważna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgadza się. A i tak choć chciał błysnąć to mu nie wyszło, bo pomylił podrzut z rwaniem. Sugerował, że chwyt powinnam mieć na całą szerokość sztangi czyli do rwania. Dokładnie I którą lordozę miał na myśli, szyjną czy lędźwiową? Na tym filmiku widzę dynamiczny ciąg podrzutowy, bardzo ładnie wykonywany. Trudno sp... to ćwiczenie, a na pewno trudno sobie zaszkodzić, chyba, że chwyt puści na palce stóp.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgadza się. A i tak choć chciał błysnąć to mu nie wyszło, bo pomylił podrzut z rwaniem. Sugerował, że chwyt powinnam mieć na całą szerokość sztangi czyli do rwania. Dokładnie I którą lordozę miał na myśli, szyjną czy lędźwiową? Na tym filmiku widzę dynamiczny ciąg podrzutowy, bardzo ładnie wykonywany. Trudno sp... to ćwiczenie, a na pewno trudno sobie zaszkodzić, chyba, że chwyt puści na palce stóp. Aaaa, doczytałem, C4 Podrzutowy ciąg to na YT clean low pull deadlift and power shrug http://www.youtube.com/watch?v=tRXvmdWpdm0Żeby złożyć podrzut potrzeba jeszcze zarzut ze zwisu, clean from hang http://www.youtube.com/watch?v=Da1axAh815sOraz wybicie na nożyce lub na unik, jerk http://www.youtube.com/watch?v=10ezoijlj4Q
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oooooo, właśnie. Właśnie. No i ten podrzutowy ciąg tu bardziej nawet przypomina mój. Bo jak na tym ruskim filmiku pokazane ciągnę z podłogi prostymi rękami, potem robię ruch do gór, siłą rzeczy ciągnąc korpusem i nie ma siły lekko odginam się w tył, zanim ugnę ręce i nogi i podejdę pod sztangę. I ta faza jest moim zdaniem , może dla mnie najtrudniejsza. Nożyce już ćwiczyłam i cofnięcie głowy wymusza wypchnięcie sztangi. Jak tego nie zrobiłam to podbródek zaliczony. Push press technicznie jest dla mnie łatwiejszy niż ten ruch ciągnąco- gnący. A tę dziewczynę często oglądam, bo ona stoi taka olewająca jakby a jednocześnie posłuszna a tam trener z oddali jej nadaje. Lubię te filmiki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oooooo, właśnie. Właśnie. No i ten podrzutowy ciąg tu bardziej nawet przypomina mój. Bo jak na tym ruskim filmiku pokazane ciągnę z podłogi prostymi rękami, potem robię ruch do gór, siłą rzeczy ciągnąc korpusem i nie ma siły lekko odginam się w tył, zanim ugnę ręce i nogi i podejdę pod sztangę. I ta faza jest moim zdaniem , może dla mnie najtrudniejsza. Nożyce już ćwiczyłam i cofnięcie głowy wymusza wypchnięcie sztangi. Jak tego nie zrobiłam to podbródek zaliczony. Push press technicznie jest dla mnie łatwiejszy niż ten ruch ciągnąco- gnący. A tę dziewczynę często oglądam, bo ona stoi taka olewająca jakby a jednocześnie posłuszna a tam trener z oddali jej nadaje. Lubię te filmiki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Filmiki poglądowe o rwaniu i nie tylko... No fajne!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdania nie zaczyna się od "no". W ogóle to no jakieś takieś niepoprawne politycznie jest. No nie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wycisko- podrzut zza karku. Ciekawe. A wyskoki ze sztangą jakie fajne.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zdania nie zaczyna się od "no". W ogóle to no jakieś takieś niepoprawne politycznie jest. No nie? No.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Filmiki poglądowe o rwaniu i nie tylko... No fajne! I sięgające do korzeni.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Poleruj ciężarodźwigania metody..."
|
|