administ
Go
|
To jakaś kara chyba....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co? Byś się bał? Ma się rozumieć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To jakaś kara chyba.... Albo superczad Co dla jednych...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podobno po przebiegnięciu maratonu kości nóg do kolan są całe popękane jak stara porcelana... Zawodostwo. Tez tak slyszalem, ze maraton rujnuje cialo. Zastanawialo mnie zawsze jak to robia ci slynni celebryci maratonow, ze przebiega 7 w tydzien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Maraton to straszne zuo jest, ale jak każdy sport masowy wciąż pożądane.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ogólnie trochę skapcaniałam.
Jawohl. Gute Nacht. Rzeczywiście skapcaniałam wczoraj solidnie, bo nie dość, że godzinę pospałam w dzień ok.14.00 to jeszcze nie wytrzymałam wieczorem nawet do 21.30 tylko o 21.00 dowlokłam się do łóżka i padłam do 6.00. Musi co, organizm potrzebował.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja tej nocy wyjkątkowo źle spałam, kilka razy się budziłam, chociaż wczoraj na siłowni nie byłam. Może jakbym była, to bym się nie budziła...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja tej nocy wyjkątkowo źle spałam, kilka razy się budziłam, chociaż wczoraj na siłowni nie byłam. Może jakbym była, to bym się nie budziła... Musisz pożonglować trochę sztanga to będziesz spała jak zabita.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie bym się w ogóle nie obudziła...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie bym się w ogóle nie obudziła... No, co Ty? Obudziłabyś się z mięśniami jak bochny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam wolę życia nie narażać. Jeszcze mi miłe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciłam z pilatesu i znowu wszelkie planki dały mi w kość , następnie ćwiczenia w wysokich pompkach i pies z głową w dół i różne jego warianty. Ale porozciągałam się solidnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Planki sa fajne, robisz tylko przednie czy boczne tez?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
I przednie i boczne. Prowadząca sporo tego daje i z trudem wytrzymuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aż tylni zębaty skrzypi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aż tylni zębaty skrzypi... Czasem i nie tylko zębaty zaskrzypi. Siem oliwię. Ruchem i słoniną z żółtkami.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I przednie i boczne. Prowadząca sporo tego daje i z trudem wytrzymuję. Tylne tez sa fajne, w ogole sesje z plankami fajna rzecz. Wyrobisz sie to bedziesz trzaskala po 5minut z usmiechem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
I przednie i boczne. Prowadząca sporo tego daje i z trudem wytrzymuję. Tylne tez sa fajne, w ogole sesje z plankami fajna rzecz. Wyrobisz sie to bedziesz trzaskala po 5minut z usmiechem. Już jest lepiej, ale czasem łup, i leżę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Siłka i pilates Chyba spoko.
|
|