Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3631413 razy)
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jak będzie w kółko chodził, to może nie posiedzi długo?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie usiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj byłam na zaproszenie mojej przyjaciółki w wypasionej siłowni w Galerii Mokotów. Podobało mi się bardzo. Zrobiłam lekki trening pod okiem instruktora. Najbardziej zależało mi na skorygowaniu moich błędów technicznych. I wreszcie mogę utrzymać równowagę przy robieniu wypadów. 1.Kettlebells 12 kg swing 5 x 10 2.Wypady 2x 8 kg 5 x 8 3.Przysiady tylne ( w klatce) 3 x 6 22 kg 4. Zarzut 2 x 4 11 kg (technika). 5.GM 2 x 4 6 kg na prostych nogach 6.MC 3 x 4 22 kg na ugiętych i prostych. Oprócz tego mają z tych rzeczy co mnie interesowały kółka, TRX i klatki i oczywiście kettlebbels. Jasne , że maszyn różnych w bród i bieżni, rowerów, itp. pod dostatkiem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj byłam na zaproszenie mojej przyjaciółki w wypasionej siłowni A opadła chociaż szczęka tej koleżance jak ten swing i resztę zrobiłaś?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj byłam na zaproszenie mojej przyjaciółki w wypasionej siłowni A opadła chociaż szczęka tej koleżance jak ten swing i resztę zrobiłaś? Ona mi ciągle mówi, weź przestań , co Ty takie ciężary bierzesz. Po prostu boi się o mnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! To faktycznie przyjaciółka!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłem tam dwa razy. Bejbisy można oddać do przechowalni i poćwiczyć A te wypady, to wykroki w miejscu ze zmianą nogi? Wykrok, powrót, wykrok drugą nogą, powrót?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Byłem tam dwa razy. Bejbisy można oddać do przechowalni i poćwiczyć A te wypady, to wykroki w miejscu ze zmianą nogi? Wykrok, powrót, wykrok drugą nogą, powrót? Te wykroki to ja sama sobie robiłam, Chodzi mi o to, że nie spinałam brzucha. Mała rzecz a cieszy. Spięłam brzuch, bo instruktor powiedział, że utrzymam równowagę i zadziałało. Przestałam się przewracać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłem tam dwa razy. Bejbisy można oddać do przechowalni i poćwiczyć A te wypady, to wykroki w miejscu ze zmianą nogi? Wykrok, powrót, wykrok drugą nogą, powrót? Te wykroki to ja sama sobie robiłam, Chodzi mi o to, że nie spinałam brzucha. Mała rzecz a cieszy. Spięłam brzuch, bo instruktor powiedział, że utrzymam równowagę i zadziałało. Przestałam się przewracać. A ile razy mówiłem żebyś się zapięła? Od stóp do głów, przy każdym ćwiczeniu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No i zarzut. Nie wiedziałam, że sztangę ciągnę w górę jak do wiosłowania. A ja nią bujałam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Byłem tam dwa razy. Bejbisy można oddać do przechowalni i poćwiczyć A te wypady, to wykroki w miejscu ze zmianą nogi? Wykrok, powrót, wykrok drugą nogą, powrót? Te wykroki to ja sama sobie robiłam, Chodzi mi o to, że nie spinałam brzucha. Mała rzecz a cieszy. Spięłam brzuch, bo instruktor powiedział, że utrzymam równowagę i zadziałało. Przestałam się przewracać. A ile razy mówiłem żebyś się zapięła? Od stóp do głów, przy każdym ćwiczeniu! Jak zapięła? Te przysiady to też nie tak i oddech źle brałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłem tam dwa razy. Bejbisy można oddać do przechowalni i poćwiczyć A te wypady, to wykroki w miejscu ze zmianą nogi? Wykrok, powrót, wykrok drugą nogą, powrót? Te wykroki to ja sama sobie robiłam, Chodzi mi o to, że nie spinałam brzucha. Mała rzecz a cieszy. Spięłam brzuch, bo instruktor powiedział, że utrzymam równowagę i zadziałało. Przestałam się przewracać. A ile razy mówiłem żebyś się zapięła? Od stóp do głów, przy każdym ćwiczeniu! Jak zapięła? Te przysiady to też nie tak i oddech źle brałam. Każdy mięsień, nad którym masz kontrolę, ma być napięty nawet przy rozgrzewce na bicka! A brzuch i pośladki przy ćwiczeniach stojąc to już obowiązkowo! No dziewucha, ogarnij się
|
|
|
|
|
|
|
|
|