Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3627945 razy)
|
Dasna
Go
|
Biegnę popracować, bo te ciężary to świat mi przesłoniły.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli ogólnie nieźle, Dasna Nauczyłaś się sama podnoszenia ciężarów, niczym Clarence Bass Teraz to tylko wisienka, ale bardzo ważna, korzystaj więc Zamek się długo "układa", ale to nic strasznego. Jak nie chcesz podrzutu na nożyce, to poproś na unik. Ciężarowcy z Niemiec uważani byli (teraz chyba też) za dobrych technicznie, ale mało walecznych, Polacy przeciętni technicznie (ograniczenia sprzętowe), ale dosyć uparci i bezpardonowi, "Ruscy" to już w ogóle low tech, ale mentalnie Goliaci, jak piszesz bez obcyndalania się, "nie mam czasu na krwawienie"
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Na unik... coś pięknego :>
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na pewno się poprawi.Ja miałam kontuzję lewego barku (gorączka, zapalenie) i teraz paradoksalnie lewą stronę mam jakby mocniejszą.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli ogólnie nieźle, Dasna Nauczyłaś się sama podnoszenia ciężarów, niczym Clarence Bass Teraz to tylko wisienka, ale bardzo ważna, korzystaj więc Zamek się długo "układa", ale to nic strasznego. Jak nie chcesz podrzutu na nożyce, to poproś na unik. Ciężarowcy z Niemiec uważani byli (teraz chyba też) za dobrych technicznie, ale mało walecznych, Polacy przeciętni technicznie (ograniczenia sprzętowe), ale dosyć uparci i bezpardonowi, "Ruscy" to już w ogóle low tech, ale mentalnie Goliaci, jak piszesz bez obcyndalania się, "nie mam czasu na krwawienie" Nie tak sama. Ty jesteś jak wirus.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiktor zajął się teraz boksem. Rany Julek, dostać od niego cios i już nie ma co zbierać. Facet jest naprawdę mocny i ....proporcjonalny. Bardzo dobrze wygląda. Żaden mutant. Po prostu kawał chłopa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli ogólnie nieźle, Dasna Nauczyłaś się sama podnoszenia ciężarów, niczym Clarence Bass Teraz to tylko wisienka, ale bardzo ważna, korzystaj więc Zamek się długo "układa", ale to nic strasznego. Jak nie chcesz podrzutu na nożyce, to poproś na unik. Ciężarowcy z Niemiec uważani byli (teraz chyba też) za dobrych technicznie, ale mało walecznych, Polacy przeciętni technicznie (ograniczenia sprzętowe), ale dosyć uparci i bezpardonowi, "Ruscy" to już w ogóle low tech, ale mentalnie Goliaci, jak piszesz bez obcyndalania się, "nie mam czasu na krwawienie" Nie tak sama. Ty jesteś jak wirus. Dziękuję. Dla mnie to komplement, podwójny. Raz, że Ty czerpiesz z tego frajdę i coraz lepiej wyglądasz Dwa, może jeszcze ktoś doceni trening siłowy, odmienny od kulawej i spaczonej kulturystyki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiktor zajął się teraz boksem. Rany Julek, dostać od niego cios i już nie ma co zbierać. Facet jest naprawdę mocny i ....proporcjonalny. Bardzo dobrze wygląda. Żaden mutant. Po prostu kawał chłopa. No. Waży pewnie z 10-15 kg więcej ode mnie Podnoszenie ciężarów to dobra baza pod sporty walki, siła, szybkość, świadomość ciała, znajomość procesu treningowego, cierpliwość i szacunek do trenera.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
MIelibyscie szacunek dla doktora, ktory tego zakazal * zyon robi oczko do admina myslac, ze kto mial nie zrozumiec ten nie zrozumial, a kto mial zrozumiec ten tez nie zrozumial, zyon tez nic z tego nie zrozumial, ale puscil oczko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, mam wiele satysfakcji i czystej przyjemności. Uwierzyłam Ci, posłuchałam i się nie zawiodłam. Na pewno też wszystko zaczęło się od DO/ŻO. Ta dieta jest wartością sama w sobie. Z tym, że ja peanów nie lubię piać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tym, że ja peanów nie lubię piać. Zatrudnij peanowca, z pewnoscia sie zgodzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Z tym, że ja peanów nie lubię piać. Zatrudnij peanowca, z pewnoscia sie zgodzi A masz jakiegoś na podorędziu?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ba!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno też wszystko zaczęło się od DO/ŻO. Ta dieta jest wartością sama w sobie.
Bez dwóch zdań Cały organizm wchodzi na inny poziom. Nabiera się chęci na wysiłek, zdolność regeneracji rośnie, układ nerwowy ma tę "ostrość", tkanki są mocne, ich odpowiedź na bodziec zrównoważona, ciało wygląda estetycznie i zdrowo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na pewno też wszystko zaczęło się od DO/ŻO. Ta dieta jest wartością sama w sobie.
Bez dwóch zdań Cały organizm wchodzi na inny poziom. Nabiera się chęci na wysiłek, zdolność regeneracji rośnie, układ nerwowy ma tę "ostrość", tkanki są mocne, ich odpowiedź na bodziec zrównoważona, ciało wygląda estetycznie i zdrowo. 100%.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, jak wyczujesz odpowiedni moment, wrzuć w rozmowę z Wiktorem pytanie o dietę Tylko niech Ci odpowie nie Wiktor-Trener, a Wiktor-Штангіста
|
|
|
|
|
|
|
|
|