Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3630594 razy)
|
Gavroche
|
No, no, całkowite przeciwieństwo "jak se Pani chce", ale czy podopieczna teraz sprosta? Chcę i się przykładam. Płacisz mu jakoś niewiarygodnie dużo? Czy raczej zaiskrzyło między wami? Mnie się zdaje, że trafiła kosa na kamień Przyjemnie się trenuje nietuzinkowego i świadomego podopiecznego, to zapewne miła odmiana, po całej masie nudnych grubasów na butterfy'u
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ja mogę dodać, że naprawdę super się trzymasz Dasna. Większość "trenujących" na siłowniach amatorów, to faktycznie nudne grubasy na butterfly'u, z zapasem energii wystarczającym na miesiąc max dwa mało intensywnych ćwiczeń. Odchudzając się na lato, wycieńczają się niemiłosiernie (oczywiście głodówka wysokobiałkowa jak najbardziej rekomendowana przez "trenerów"), a potem na lato nie majo siły na nic i pod koniec lata ciężsi o parę kilo. Dziesiątki takich widziałem. Potem cykl się powtarza... A Ty niezmiennie tyle miesięcy. Dobra karma...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, no, całkowite przeciwieństwo "jak se Pani chce", ale czy podopieczna teraz sprosta? Chcę i się przykładam. Płacisz mu jakoś niewiarygodnie dużo? Czy raczej zaiskrzyło między wami? Mnie się zdaje, że trafiła kosa na kamień Przyjemnie się trenuje nietuzinkowego i świadomego podopiecznego, to zapewne miła odmiana, po całej masie nudnych grubasów na butterfy'u Hm, powiem Ci, że akurat do tego klubu chodzą takie fify ( to po rosyjsku czyli laski) że hej. Uuu, dziewczyny marzenie i pakują, trenują, faceci też nie jakieś mimozy. Ale nikt nie trenuje podnoszenia ciężarów. i dziewczyny nie maja takich mięśni.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja mogę dodać, że naprawdę super się trzymasz Dasna. Większość "trenujących" na siłowniach amatorów, to faktycznie nudne grubasy na butterfly'u, z zapasem energii wystarczającym na miesiąc max dwa mało intensywnych ćwiczeń. Odchudzając się na lato, wycieńczają się niemiłosiernie (oczywiście głodówka wysokobiałkowa jak najbardziej rekomendowana przez "trenerów"), a potem na lato nie majo siły na nic i pod koniec lata ciężsi o parę kilo. Dziesiątki takich widziałem. Potem cykl się powtarza... A Ty niezmiennie tyle miesięcy. Dobra karma... Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche a co na piszczele? Legginsy podarte, piszczele zryte.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche a co na piszczele? Legginsy podarte, piszczele zryte. Przykro mi, cherrie, nie mam na to rady Kiedyś widziałem podkolanówki z materiałem ochronno-poślizgowym z przodu, ale nie były w moim kolorze Z czasem będziesz zawadzać rzadziej, buty ciężarowe też zmienią ustawienie goleni w porządanym kierunku... Spytaj Wiktora, ja dawno wypadłem z obiegu
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pożądanym Czekałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pożądanym Czekałam. Sprawdzałem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pożądanym Czekałam. Sprawdzałem Wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pożądanym Czekałam. Sprawdzałem Wiem. Od nadmiaru Internetu siada ortografia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj zapisałam wszystko po rosyjsku i teraz postaram się to nazwać po polsku. 1.Rwanie ze zwisu (coś kiepsko brzmi ) 5x5 maks. 15 kg 2.Rwanie na pierś (chyba jeszcze gorzej ) ze zwisu 5x3 maks. 25 kg 3.Podrzut na unik (w rosyjskim unik to schwung) w zasadzie przetłumaczyć to można unik podrzutowy. 3 x 3 maks 30 kg 4.Martwy ciąg maks 65 kg , i tu Wiktor koledze się pochwalił , a tamten zdziwił, że tyle. Ihahaha. 5.Podskoki z body barem 5 x 5 6 kg Brzuszki , rower. W Polsce mam nie robić zarzutów, podrzutów, rwania , żeby nie zmarnować tego co wypracowaliśmy, bo później ciężko walczyć będzie z nieprawidłowościami. Dopiero jak już Wiktor zrobi ze mnie samodzielna sportsmenkę to wtedy mogę sama ćwiczyć. I mam być na siłowni tylko 2 razy( na maszynach i przysiadach ze sztangą wzmocnić nogi i plecy) a trzeci to stretching. A tak jazda na rowerze, pływanie. A na Ukrainie intensywne ćwiczenia z Wiktorem. Technika,technika, technika. Mam nie oglądać filmów z ZSSR o trenowaniu sztangistów. Jeśli już, to mam oglądać tylko Własowa. Gavroche, rozmawiałam o rozgrzewce. Wiktor obruszył się, że to jeszcze mało, bo oni w Kadrze narodowej to dopiero mieli rozgrzewkę i różne brzuszki, skoki, bieg na ileś tam kilometrów i dopiero sztanga. Rozmawiałam też o wadze i umięśnieniu. Wiktor ma 185 cm wzrostu i zawsze jego waga oscylowała w granicach 113 kg i musiał ją zbijać. Teraz ok. 120 kg. Powiedział mi , że to normalne, że dużo się waży i ma same mięśnie. A w ogóle co to za problem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj zapisałam wszystko po rosyjsku i teraz postaram się to nazwać po polsku. 1.Rwanie ze zwisu (coś kiepsko brzmi ) 5x5 maks. 15 kg 2.Rwanie na pierś (chyba jeszcze gorzej ) ze zwisu 5x3 maks. 25 kg 3.Podrzut na unik (w rosyjskim unik to schwung) w zasadzie przetłumaczyć to można unik podrzutowy. 3 x 3 maks 30 kg 4.Martwy ciąg maks 65 kg , i tu Wiktor koledze się pochwalił , a tamten zdziwił, że tyle. Ihahaha. 5.Podskoki z body barem 5 x 5 6 kg Brzuszki , rower. W Polsce mam nie robić zarzutów, podrzutów, rwania , żeby nie zmarnować tego co wypracowaliśmy, bo później ciężko walczyć będzie z nieprawidłowościami. Dopiero jak już Wiktor zrobi ze mnie samodzielna sportsmenkę to wtedy mogę sama ćwiczyć. I mam być na siłowni tylko 2 razy( na maszynach i przysiadach ze sztangą wzmocnić nogi i plecy) a trzeci to stretching. A tak jazda na rowerze, pływanie. A na Ukrainie intensywne ćwiczenia z Wiktorem. Technika,technika, technika. Mam nie oglądać filmów z ZSSR o trenowaniu sztangistów. Jeśli już, to mam oglądać tylko Własowa. Gavroche, rozmawiałam o rozgrzewce. Wiktor obruszył się, że to jeszcze mało, bo oni w Kadrze narodowej to dopiero mieli rozgrzewkę i różne brzuszki, skoki, bieg na ileś tam kilometrów i dopiero sztanga. Rozmawiałam też o wadze i umięśnieniu. Wiktor ma 185 cm wzrostu i zawsze jego waga oscylowała w granicach 113 kg i musiał ją zbijać. Teraz ok. 120 kg. Powiedział mi , że to normalne, że dużo się waży i ma same mięśnie. A w ogóle co to za problem. Rwanie na pierś jest dla mnie niejasne, reszta jak najbardziej prawidłowo przetłumaczona A z martwego to żem dumny, jak cholera! Masz wagę ciała z okładem Tak myślałem, że w kadrze nauczyli go takiej rozgrzewki Mnie też kazali biegać(!) Poza tym, wszystko, co Ci przekazał popieram On nie widzi problemu w wadze, bo przywykł do otoczenia składającego się z gęstych kolosów, a nie nadmuchanych serwatką chłoptasiów
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Рывок на грудь с виса.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Рывок на грудь с виса. A zarzut jak jest?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, rozmawiałam jeszcze o Walentynie Dikulu. To śmieją się, że prosili go przyjechać i pokazać jak dźwiga i zawsze unikał spotkań.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jurij Własow Wielki-szacun dla tego pana
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aha, rozmawiałam jeszcze o Walentynie Dikulu. To śmieją się, że prosili go przyjechać i pokazać jak dźwiga i zawsze unikał spotkań. Mówiłem, że filmy na YT je są wiarygodne!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|