Dasna
Go
|
Рывок на грудь с виса. A zarzut jak jest? ) W zasadzie nie ma. Jest забросить ( забрасываем штангу на грудь), po ukraińsku закинути (закидиваем).
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, to będzie zarzut. Boże, mnie już niektóre ćwiczenia się mylą, bo jest tego sporo. A Wiktor urozmaica.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Рывок на грудь с виса. A zarzut jak jest? ) W zasadzie nie ma. Jest забросить ( забрасываем штангу на грудь), po ukraińsku закинути (закидиваем). Может быть "подрыв" или "подъем".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, to będzie zarzut. Boże, mnie już niektóre ćwiczenia się mylą, bo jest tego sporo. A Wiktor urozmaica. Kein stress Jest jeszcze partial rwania, rwanie z opuszczeniem na pierś. To urozmaicanie nieco oszukuje system nerwowy i dzięki temu można dłużej i częściej trenować Dlatego jest tyle odmian i ćwiczeń częściowych, by starczyło na cały tydzień, a tak naprawdę to różne wariacje rwania i podrzutu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Рывок на грудь с виса. A zarzut jak jest? ) W zasadzie nie ma. Jest забросить ( забрасываем штангу на грудь), po ukraińsku закинути (закидиваем). Может быть "подрыв" или "подъем". Wprowadź poprawki do dzienniczka, musi być rzetelnie pisany, potem może się to przydać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Конечно.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Kobity mają jakąś taką łatwiejszą tą tabelkę. Równouprawnienie pffffff
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kobity mają jakąś taką łatwiejszą tą tabelkę. Równouprawnienie pffffff Ta tabelka to taka z przymrużeniem oka Nie wiem jak definiują elitę, ale po mojemu to nie są elitarne wyniki
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Elite
An athlete competing in strength sports. Keep in mind, the standards shown in the tables do not represent the highest level of strength performance possible.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam jasność Dla mnie elita to górne 10% zawodników danej dyscypliny
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam pełen rynsztunek. Buty (idealne i ładne, biało-czarne) , paski (prezent od Wiktora) i pas , nabyłam wczoraj. Jedna, jedyna S- ka była. Uch, teraz i rwanie i podrzut i rekord świata. Ale póki co zgodnie z zaleceniami trenera, mniej sztangi. Dzisiaj poroweruję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O lektura, fajnie. Po wczorajszym rowerku to ręce bolały mnie dzisiaj jak diabli. Uuuu. Czyli dzisiaj nogi. I pakernia. I zgodnie z zaleceniem więcej w tym tygodniu na nogi nie ćwiczę. W ogóle jeszcze tylko jedna siłka tj. w czwartek i szlus. Tydzień zakończę stretchingiem w sobotę. Dzisiaj dopakowalam. Chyba jutro będę chodzić? 1.Orbitrek 6 min. 2.Skłony na ławce rzymskiej 2 x 15 3.Unoszenie nóg ze zwisu 2 x 15 4. Brzuszki na ławce skośnej z uniesieniem w górę talerze 5 kg 2 x 15 5.Przysiady przednie intuicyjnie do zmęczenia od 25 kg do 45 kg na jeden raz 6.Przysiady tylne intuicyjnie od 35 kg do 47, 5 kg na jeden raz 7. Prostowanie nóg na maszynie 4 x 10 35 kg 2 x 10 40 kg 8.Uginanie nóg w leżeniu na maszynie 3 x 10 30 kg 9.Swing 5 x 20 16 kg 10. Ściąganie rączek i podnóżka na maszynie na prosty brzucha 3 x 10 15 kg 11. Wspięcia na palce na brzuchaty łydki 4 x 30 ajć, ajc. 12.Bieżnia. No, ale zeszłam w bdb formie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie czepiam się już brzucha na początku treningu, weź pod uwagę jaki jestem wspaniałomyślny Lekko zgrzytnąłem zębami na uginanie i prostowanie nóg na maszynie, ale zdaje się Wiktor Ci zalecał takie pierdoołki? Bardzo dobrze, że wplotłaś swing A potrafisz oszacować ile Ci wyszło serii tych intuicyjnych siadów? Raczej 6 lub mniej, czy raczej 8 lub więcej?
|
|
|
|
|
|
|
|