Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3631853 razy)
|
Dasna
Go
|
Nie czepiam się już brzucha na początku treningu, weź pod uwagę jaki jestem wspaniałomyślny Lekko zgrzytnąłem zębami na uginanie i prostowanie nóg na maszynie, ale zdaje się Wiktor Ci zalecał takie pierdoołki? Bardzo dobrze, że wplotłaś swing A potrafisz oszacować ile Ci wyszło serii tych intuicyjnych siadów? Raczej 6 lub mniej, czy raczej 8 lub więcej? Wiedziałam, że będzie o brzuchu, ale ..... No, tak Wiktor chciał, żebym się czymś zajęła, byle nie podrzutem i rwaniem. Ten tydzień to się nazywa regeneracja. Serii 6 nie więcej, a chyba i mniej, bo 5. Powtórzeń 4-2. Ćwiczenia ,które są głównymi i z wolnym, większym ciężarem nie piłuję.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Także tego, Dasna... właśnie, właśnie patrz czy Ci włosy na plecach nie rosną A tak na poważnie, to większość dziewczyn ćwiczących na siłowni mają piękne ciała, i nie mam wątpliwości, że Ty się do nich zaliczasz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
o matko, w mordę jeża. Ale ta Ruska to chłop. 100% chłop.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Także tego, Dasna... właśnie, właśnie patrz czy Ci włosy na plecach nie rosną A tak na poważnie, to większość dziewczyn ćwiczących na siłowni mają piękne ciała, i nie mam wątpliwości, że Ty się do nich zaliczasz. Maniek dzięki, ale zacznę może się golić . Przyspieszę tym rozrost muskulatury.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Testosteron. Dopakowali jej , struny głosowe się pogrubiły i mamy........baryton. Niestety zmiany są nieodwracalne, a w obrębie skóry, narządów płciowych i mózgu/zachowania tylko trochę... Dla mnie, niestety kalectwo. 5 minut sławy a potem całe życie ......golenie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Testosteron. Dopakowali jej , struny głosowe się pogrubiły i mamy........baryton. Niestety zmiany są nieodwracalne, a w obrębie skóry, narządów płciowych i mózgu/zachowania tylko trochę... Dla mnie, niestety kalectwo. 5 minut sławy a potem całe życie ......golenie. Zemsta endokrynologii
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To dzisiaj planowo maszynki i jak to Gavroche nazywa pierdooołki, ale Wiktor kazali to trzymałam się z daleka od sztangi. Chociaż nie całkiem. 3 maleńkie zarzuciki zrobiłam gryfem 15 kg. Ach. Pomyślałam o MC, ale przecież mam odpoczywać. Potłukłam maks 6 powtórzeń a tak to 2 -3 z ciężarem na maksa. Zrobiłam górę, rożne warianty ściągania drążka, brzuch skośne i prosty, brzuszki różne warianty i git. 2 godziny zleciało. Ale ten nowy klub pakerski.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak golenie nie krwawią, to kiepski trening! Jeszcze się goją. Jeszcze trochę i znów pewnie spłyną krwią, siniaki też leczę, ale we wtorek jeszcze dołożyłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|